Sergej Ćetković usvojio devojčicu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni crnogorski pevač Sergej Ćetković postao je ponosni otac jedne devojčice, koju je usvojio zajedno sa suprugom Kristinom.

Kako kažu Sergejevi bliski prijatelji,

on trenutno proživljava najlepše trenutke u životu sa svojom tromesečnom ćerkicom sa kojom je trenutno u Podgorici, u kući svojih roditelja.

„Sergej i Kristina su toliko radosni što su napokon dobili ćerku da njihovoj sreći nema kraja. Po ceo dan i noć su uz bebicu, ljuljaju je, pevaju joj, ljube je… Ma, toliko je vole da je ne ispuštaju iz ruku! Ime joj još nisu dali, ali joj tepaju najnežnijim rečima,“ kaže Sergejev prijatelj za ‘Blic’.

Pevač i njegova supruga već 12 godina bezuspešno pokušavaju da dobiju potomstvo. U jednom trenutku odlučili su se za usvajanje, pa su podneli zahtev u Domu za nezbrinutu decu ‘Mladost’ u Bijeloj. Budući da je u pitanju dug i komplikovan proces, Ćetkovići su se načekali, ali malo je reći da je vredelo – kada su im javili da dođu po svoju ćerku, zaplakali su od sreće.

Novi član porodice Ćetković imaće priliku i da se upozna sa srpskom prestonicom, pošto Sergej 25. juna dolazi u Beograd na promociju svog novog albuma.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sergej Ćetković snima spotove u Velsu

Sergej Ćetković snimio spot u Londonu!

Sergej Ćetković napunio „Arenu“


Nema komentara na “Sergej Ćetković usvojio devojčicu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump