Srpski fudbaleri pili i pušili na Mundijalu?!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Fudbaleri Srbije uslikani pred meč sa Nemcima kako piju alkohol i puše!

Reprezentativci Srbije uslikani su kako pred meč sa Nemcima piju pivo i puše ucigarete! Ruski sajt „lifesport“

napravio je snimke i fotografije na kojima se vide Danko Lazović, Marko Pantelić, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Aleksandar Luković. oni su se nalazili pored prozora, tako da se lepo videlo na koji način i sa kojim sredstvima se opuštaju pred meč.

„Napadač Srbije i Zenita Danko Lazović je oštro kažnjen zbog incidenta na Svetskom prvenstvu. On nije kažnjen samo novčano, već će pretrpeti i disciplinske mere zbog žurke tokom grupne faze u kojoj su učestvovali i njegovi saigrači. Lazović i nekoliko igrača su pred odlučujući meč sa Nemcima viđeni kako puše i piju alkoholne napitke, a nakon što je informacija procurela stigla je i do stručnog štaba“, piše ovaj sajt.

izvor: Tracarenje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Drama Bojane Stojković pred reviju

Stojkovići na planini spasavaju brak!

Nata i srpski fudbalski reprezentativci


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Srpski fudbaleri pili i pušili na Mundijalu?!”

  • ana
    25 jun, 2010, 19:01

    SVI NASI FUDALERI SU POZETIVNO DOKAZANI VAN NASE ZEMLJE I POSTIZU REZULTATE:SAMO MI NIJE JASNO ZASTO KADA SE IGRA ZA SVOJU ZEMLJU UVEK ALI BAS UVEK ISPADNE OVAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ovi snimci su sramota za sve nas koji smo bili uz njih svih ovih dana. Really Pissed Really Pissed Really Pissed Really Pissed Really Pissed Really Pissed

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump