Tanja Savić je trudna!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Domaći mediji saznali su da je Tanja Savić, koja će se na jesen udati za svog verenika Dušana Jovančevića u drugom stanju.

Zbog čega će se svadba odviti ranije

nego što je planirano.

„Tanja je nedavno otkrila ovu radosnu vest, i to ju je ubrzalo u planovima jer je želela da natenane organizuju svadbu. U prvom trenutku kad joj je lekar rekao da je trudna nije mogla da dođe sebi od šoka i uzbuđenja, uprkos tome što već izvesno vreme želi da se ostvari kao majka. Zasad su Tanja i Dušan odlučili da o toj temi ne pričaju za medije, već da uživaju koliko je moguće u radosnoj vesti. Dule je presrećan, samo o tome razmišlja i priča sa prijateljima, a šalje joj cveće skoro svaki dan. Već su počeli da razmišljaju i o imenu deteta, iako još ne znaju kog će pola biti. Tanjini roditelji Živana i Staniša su presrećni, a ona je odlučila da broj nastupa svede na minimum kako se ne bi previše zamarala, jer želi da maksimalno uživa u svojoj trudnoći, ali i da što bolje sa Duletom organizuje venčanje,“ rekao je jedan neimenovani izvor za ’Alo’.

Mlada pevačica ‘Granda’ nije bila dostupna za komentar, ali je zato njena rođena sestra Biljana dala kratku izjavu u kojoj nije želela ni da potvrdi ni demantuje ovu vest.

„Nisam ovlašćena da pričam o toj temi. Tanja uskoro stiže kući, pa ću joj reći da vam se javi,“ rekla je Biljana.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić reklamira pogrebnu opremu!!!

Tanja Savić postala mama – rodila dečaka!

Tanja Savić pred razvodom!


Jedan komentar na “Tanja Savić je trudna!”

  • Anonimni
    4 juna, 2010, 10:49

    SVU SRECU TANJI JER JE OK.CURA. DEČKO JOJ JE PRESLADAK

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump