Tanja Savić: Plašim se da ću se ugojiti!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Tanja Savić, koja je u trećem mesecu trudnoće, kaže da joj je kao i svakoj trudnici muka, ali najviše od slatkiša.

Kao i svaka mlada devojka,

ima strah da će pokvariti liniju. “Plašim se da ću se ugojiti. Međutim, vodim računa o tome da se pravilno hranim i za dva meseca dobila sam svega dva kilograma. Ne jedem za dvoje i mislim da je to najbitnije. Svesna sam da će se posle porođaja sve vrati na staro. Prosto, priroda se za to pobrine, ali i ja ću se svakako truditi da povratim devojačku liniju”, ispričala je za „Grand reviju“ dvadesetpetogodišnja pevačica, koja otkriva da zbog linije jede isključivo voće i povrće. “Voće mi veoma prija, konkretno ananas. Povrće koje mi priprema mama takođe. Paprika u umerenim količinama. Limun jedem kao jabuku. Interesantno je da me slatko strašno odbija. Imam mučnine, ali ne povraćam. Smeta mi meso, koje inače obožavam, i miris kućne prašine. Čulo mirisa radi intenzivnije i osećam sve mirise koji mi smetaju”, kaže Tanja. Ona objašnjava da će se sigurno poroditi u Australiji, koja će tako beba dobiti još jedno državljanstvo. Porođaja se plaši, ali bi volela da se porodi prirodnim putem. “Kao i svaka žena, do neke mere imam bojazan od porođaja. Ali mislim da je tu sve u Božjim rukama. Volela bih da budem svesna kada se porodim i da odmah uzmem bebu u naručje. Najverovatnije ću se poroditi u Australiji. Možda ćemo jedno kratko vreme provesti tamo posle bebinog rođenja. Uradićemo ono što bude najbolje za nas troje. Pošto smem da putujem samo do šestog meseca, verovatno ću tada i otići u Gold Kost, gde ću sačekati porođaj na miru. Ono što je sigurno jeste da ću pomoći svom detetu koliko god budem mogla, a rođenjem će dobiti i australijsko državljanstvo, što je za jedan običan početak sasvim dovoljno”, kaže presrećna trudnica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić se udaje!

Tanja Savić: Rodiću Dušanu još dva deteta! /intervju/

Tanja Savić: Smeta im što imam hit!!!


Nema komentara na “Tanja Savić: Plašim se da ću se ugojiti!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump