Ukinuta zabrana za Cecu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca Ražnatović konačno će moći da otputuje u Australiju, gde joj je do sada bio zabranjen ulazak, i održi koncerte ljudima koji godinama čekaju da je vide i čuju!

Naime, u cilju

podrške dolaska Cece u Australiju, svedočili su brojni njeni saradnici, između ostalih i Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa, Dejan Maksimović, generalni menadžer “Mjuzik star produkcije”…

– Svedočio sam da Cecine pesme nisu nacionalističke, da joj nastupi nikada nisu bili tako obojeni i da se nikada do sada na koncertu nije isticala nacionalna pripadnost – rekao je ovim povodom Dejan Maksimović, generalni menadžer “Mjuzik star produkcije”, koja je jedan od organizatora budućih koncerata.

– Ukoliko se do 5. jula niko ne žali, odluka da Ceca može održati koncerte u Australiji postaće punovažna. Sačekaćemo taj datum, ali je u planu da ona održi pet koncerata jer i tamo ljudi imaju pravo da čuju pevačicu koju obožavaju – istakao je čelnik “Mjuzik stara” Raka Marić.

Inače, srpskoj folk zvezdi viza je odbijena po drugi put 2007. godine jer je dve godine ranije proglašena nepoželjnom u Australiji, SAD i Kanadi.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Filip Filipi završio pesmu za Cecu!

Marija Šerifović komponovala za Cecu

Futa ponovo piše za Cecu


Nema komentara na “Ukinuta zabrana za Cecu!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump