Uz kartu za EXIT besplatan kamp

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posetioci EXIT festivala iz Srbije dobiće mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu za festival dobiju besplatno mesto u EXIT Village.

Kao i besplatan

prevoz iz svih većih gradova u zemlji.

Svi posetioci zainteresovani za ovu akciju treba da na mejl lakonaexit@myexit.org pošalju serijski broj kupljene ulaznice, mesto u kome je kupljena ulaznica, ime, prezime, matični i broj lične karte, kao i kontakt telefon. Detaljne informacije o polascima autobusa i rezervacijama mesta u EXIT Village prijavljeni će dobiti najkasnije do 5. jula.

Besplatan prevoz biće obezbeđen u okviru kampanje „Ako vozim, ne pijem. Ako pijem, ne vozim“, koju u saradnji sa EXIT-om organizuju kompanija „Carlsberg Srbija“ i „Tuborg Green“.

Kamp će i ove godine biti smešten na lokaciji neaktivne kasarne „Janko Čmelik“ na Trandžamentu. Prošlogodišnja planirana lokacija, plaža Oficirac, ni ove godine nije bila dostupna za postavljanje kampišta zbog izuzetno visokog vodostaja Dunava, piše „Blic“.

Posetioci EXIT festivala neće propustiti ni Svetsko prvenstvo u fudbalu. Polufinalne i finalne utakmice biće prikazivane na Tvrđavi i u kampu festivala.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


EXIT: Počela trka za najjeftinije ulaznice

Počinje prodaja ulaznica za EXIT

Besplatan novogodišnji koncert za decu


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Uz kartu za EXIT besplatan kamp”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump