Vlada i Anabela vode „Zvezde Granda“?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica i bivša učesnica „VIP Velikog brata“ Anabela Bukva i voditelj „Sitija“ i bivši farmer Vladimir Stanojević.

Najverovatnije će biti novi voditeljski par muzičkog takmičenja

„Zvezde Granda“. Vlasnik „Granda“ Saša Popović je o tome već razgovarao sa Anabelom i Vladom, koji su trenutno u žiži javnosti zbog učešća u rijalitijima. „Popović nikada nije pogrešio pri izboru voditeljskog para za ‘Zvezde Granda’ i ovoga puta odlučio je da angažuje Anabelu i Vladu! Pre njih kao odlični voditelji ovog muzičkog šoua pokazali su se Ena Popov i Marko Miljković, potom i Silvija Nedeljković i Nemanja Stevanović. Saša je već razgovarao sa Anabelom i Vladom, iako u rezervi ima još dva para čija se imena zasad drže u tajnosti. Konačnu odluku doneće za mesec dana, budući da je početak ‘Zvezda Granda’ planiran za septembar“, kaže izvor „Pressa“. Vlada nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da će se naći u ulozi voditelja „Grandovog“ takmičenja: „Otkad sam izašao sa ‘Farme’ postoje spekulacije da ću voditi ‘Zvezde Granda’, ali kada bude nešto konkretno i zvanično, moći ću o tome da pričam. U svakom slučaju, bilo bi mi drago da Anabela bude moja partnerka“, rekao je Vlada kroz smeh.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela će voditi „Zvezde Granda“?!

Vlada smuvao zvezdu „Granda“!

Popović: Ukidam „Zvezde Granda“!


2 komentara na “Vlada i Anabela vode „Zvezde Granda“?!”

  • Anonimni
    23 juna, 2010, 22:58

    kaki vlada i anabela ima bolji voditelja,naprimer mlada balerina dragana milosevic i mozda pobednica farme………..!!!!!!!!!!!!!!

  • Anonimni
    1 jula, 2010, 11:39

    MA DAJTE TO ĆE BITI NAJGORI SPOJ VODITELJA U ISTORIJI. ALI NEKA POKUŠAJU “ JOŠ IM SAMO MLADEN HVALI“ PA DA NAPRAVE BUM

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump