Vlada Stanojević: Ne plašim se Milene!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Voditelj Televizije „Pink“ Vlada Stanojević kažnjen je zbog toga što se nije pojavio u nedelju uveče u emisiji „Narod pita“.

Saša Popović ga je cele večeri najavljivao

da bi tek pred kraj emisije pročitao saopštenje koje mu je dostavljeno, da je zgodni voditelj kažnjen zbog izostanka!

– Mene su organizatori zvali u nedelju preko dana i rekli mi da treba da idem u emisiju „Narod pita“, što ja nikako nisam mogao, jer sam bio u Trsteniku kod roditelja. Da su mi bar javili jedan dan ranije, došao bih, ali da se spremim i stignem u Beograd za nekoliko sati, nikako nisam mogao. Nesporazum je nastao između organizatora, ali videću se sa ljudima iz „Farme“, pa ćemo videti šta i kako – objašnjava Vlada, koji dodaje da mu neće biti problem da se suoči javno sa Milenom.

– Apsolutno nemam taj problem. Rekao sam šta sam imao na „Farmi“ i stojim iza svega, a svakako ću se sa Milenom i Nemanjom naći na sudu zbog gomilu stvari koje su izrekli na moj račun, a koje su neistinite – kaže Stanojević, koji je demantovao spekulacije koje su se već pojavile, a koje se tiču njegovog daljeg angažmana na „Pinku“.

– I dalje sam na ružičastoj televiziji, o tome nije ni bilo reči, odnosno moj angažman nije dovođen u pitanje. Kažem, izbio je nesporazum između organizatora, koji ćemo rešiti.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada Stanojević: Tužiću “ Ćeraniće „!

Farma: Ispao Vlada Stanojević!

Vlada Stanojević se pomirio sa Ninom!


Nema komentara na “Vlada Stanojević: Ne plašim se Milene!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump