Vruć seks za vruće dane

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Visoke temperature, kao i niske, smanjuju želju za seksom ali to ne znači da treba čekati jesen i hladnije dane.

Osim ledenog piva, vode, hladovine… i vruć seks može da

osveži, samo ako znate kako.

Napunite kadu toplom vodom, dodajte morsku so i ugasite svetlo u kupatilu. Samo nekoliko aromatičnih svećica (na bezbednoj udaljenosti od peškira!) dovoljno je svetlosti za vas i vašeg partnera.

Poželjno posluženje je sladoled. Hranite jedno drugo, a ako se koja kugla omakne ne brinite za fleke – garderobe nema, a možete se ‘poslužiti’ i sa njenih grudi ili njegovog stomaka, na primer.

Ako nemate kadu i tuš kabina je dobro rešnje za vruće dane. Tuširajte se zajedno, koristite tečne sapune jer oni ‘klize’ po koži, pokvasite i kosu, a onda se mokri preselite na udoban krevet… Hladan šampanjac i sočne jagode neka budu nadohvat ruke.

Klima-uređaj podesite na razumnu temperaturu kako posle ljubavnog zanosa ne biste ostali ukočeni zbog bolava u vratu ili kičmi usled hladnoće iz erkondišna koji je duvao direktno u vas.

Terase na krovovima solitera su idealne za noćne zabave u paru, ali samo pod uslovom da obezbeđuju diskreciju. Za romantičan piknik uz zalazak sunca vam ne treba mnogo – jedno udobno pamučno ćebe, flaša crnog vina, badem, grožđe i dobro raspoloženje.

Ako planirate zajedničko putovanje krenite noću, a pauzu napravite na nekom osamljenom, ali bezbednom mestu, na kojem ćete se osim sendvičima i vodom, osvežiti i nežnošću.

Bazeni i plaže su veoma inspirativna mesta za seks, ali morate biti sigurni da niko ne može da vas vidi, ali ni čuje.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kupke za zimske dane

Novi „vruć“ spot Madone za pesmu “ Celebration“!

JK: Zbog mene neće biti vruće na Marakani


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Vruć seks za vruće dane”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump