Amidžić u vezi sa „Victoria Secret“ manekenkom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni voditelj TV Pinka i deo dueta ‘Flamingosi’ Ognjen Amidžić, ponovo je zaljubljen, i to u našu uspešnu manekenku Danijelu Dimitrovsku.

Prema saznanjima domaćih medija,

Ognjen i Danijela znaju se već godinu dana, otkako je manekenka Victoria’s Secreta gostovala u njegovoj emisiji ‘AmiDži šou’. Njihov odnos tada je bio čisto prijateljski, budući da je lepotica bila u vezi, a voditelj oženjen PR-om ‘Telekoma’, Milicom Amidžić.

Međutim, drugi susret se odigrao u drugačijim okolnostima. Ognjen i Danijela su se sreli u Los Anđelesu na jednoj privatnoj žurci, kada se između njih rodilo prijateljstvo, a kasnije i ljubav, piše ‘Hello!’.

U želji da potvrde ove navode, novinari su pozvali Amidžića, koji se trenutno nalazi u Sjedinjenim Državama, ali je on bio prilično uzdržan. „Mnogo se dobro osećam i srećan sam! Razumite me, još uvek je rano da dajem komentare na tu temu. Uživam u Njujorku i fantastično se provodim u društvu prijatelja,“ rekao je voditelj za ‘Hello!’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Razvode se Ognjen i Milica Amidžić!

Ognjen Amidžić speijalni gost na koncertu Emine!


Nema komentara na “Amidžić u vezi sa „Victoria Secret“ manekenkom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump