Anđa demantovala bračnu krizu sa Bredom

Glumica Andjelina Džoli raspršila je, uoči premijere u Tokiju svog novog trilera „Salt“, sve priče da je njena veza sa Bredom Pitom uzdrmana.

„On je divan otac“,

kazala je Džoli koja u filmu igra opasnog špijuna, prenela je agencija AP. Pit često dovodi decu na snimanja, gde se deca igraju sa lažnom krvlju, ispričala je Žoli i dodala da je deci „mama baš cudna sa drugačijom kosom“.

Džoli i Pit su u vezi od zajedničkog snimanja filma „Gospodin i gospodja Smit“ 2005. godine i zajedno podižu šestoro dece. Upitana kako uspeva da održi uspešnu karijeru i srećnu porodicu, Žoli je odgovorila:“Bred je reč koja čini sve to mogućim“.

Prošle sedmice, Džoli i Pit su prihvatili odštetu, koja se drži u tajnosti, od jednog britanskog tabloida zbog objavljenog teksta u januaru da njih dvoje planiraju da se razidju i podele starateljstvo nad decom. Džoli je juče doputovala u Tokio sa četvoro dece, koji su neko vreme proveli kupujući u japanskim prodavnicama igračaka. Novinarima je Žoli otkrila da je jednom iznenadila svog osmogodišnjeg sina Medoksa sa maskom pomorskog oficira koga je igrala u filmu „Salt“.

Medoks je ušao u sobu i nerado se pozdravio sa tom osobom, ne znajući da je to njegova mama, rekla je Džoli i dodala kroz osmeh da misli da ga je tada baš uplašila. „Igram sve te uloge, ali sam u svakoj minuti njihova mama, pre svega“, istakla je Džoli i dodala da je ona „pomalo šašava“ i da misli da je smešna kada je kod kuće sa decom. Njena deca neće gledati „Salt“, jer, kako je objasnila Džoli, njima je teško da gledaju kako neko pokušava da ubije njihovu mamu, iako ona pobedjuje na kraju.

https://www.youtube.com/watch?v=_AbeMhE0fFI&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli: Volim da pričam ruski

Omiljeni glumac Anđe je njen dragi Bred!

Šta je nasmejalo Anđelinu i Džonija Depa?


Nema komentara na “Anđa demantovala bračnu krizu sa Bredom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump