Anđa: „Šajlo se oblači kao Crnogorci“

Nije lako odgajati šestoro dece, u šta se najbolje uverila glumica Anđelina Žoli (35), koja važi za najpoželjniju seks bombu Holivuda!

Anđelina i njen partner Bred Pit

(46) imaju troje biološke dece – ćerku Šajlo (4) i blizance Noksa i Vivijen (2) – kao i troje usvojene dece – Medoksa (8), Paksa (6) i Zaharu (5).

U intervjuu za magazin „Veniti fer“, Anđelina je rekla da njena ćerka Šajlo želi da postane muškarac i da se oblači kao Crnogorci:

„Moja ćerka Šajlo se oblači kao Crnogorci, obožava odela na pruge, mislimo da ima takav stil. Ona voli i pantalone na tregere, šešire i trenerke. Oblači se kao dečak, mnogo kopira stariju braću Paksa i Medoksa. Uz to, ona je neverovatno zabavna“, rekla je Anđelina, koja je nedavno sa Bredom boravila u Crnoj Gori na povratku iz istočne BiH, gde je obišla srpske izbeglice kao ambasador dobre volje Unicefa.

Glumica je istakla da trenutno nije u drugom stanju i da ona i Bred ne planiraju proširenje porodice.

„Nećemo više usvajati decu, šestoro nam je dovoljno. Ako uzmemo još samo jedno dete, nećemo imati vremena ni za jedno od njih“, kaže ona.

Priznaje da joj je bilo mnogo lakše dok su deca bila manja jer starija traže sve više emocionalne podrške.

„U pubertetu će nas buditi noću, želeće da razgovaraju o ljubavi, problemima“, dodaje Anđelina.

Glumica je otkrila i druge detalje o deci:

„Medoks je intelektualac, a Zahara je prava mala dama. Ima najdivniji glas na svetu, elegantna je i pristojna devojčica.“

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli napušta glumu? /video/

I Šajlo Džoli-Pit želi da postane glumica!

Najlepši par na svetu usvaja i 7. dete!


Nema komentara na “Anđa: „Šajlo se oblači kao Crnogorci“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump