Bivši Farmeri i svađa u emisiji „Magazin In“

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Izašli su s Farme, ali rat još traje.

Na ivici fizičkog obračuna između Miloša s jedne strane i Rake, Firčija i Sajka s druge, juče je snimljena emisija “Magazin In” na Pinku.

Varnice su sevale među dojučerašnjim farmerima, a Bojanić je u jednom trenutku napustio studio! Kako “Kurir” saznaje, on je u ranijem dogovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković pristao da ode iz studija, a da njegovo mesto pred kamerama zauzmu Firči i Sajko. Pomenuta dvojica jednostavno nisu htela da gostuju ukoliko budu morali da budu sa Lošmijem. Naelektrisana atmosfera je pretila da izmakne kontroli kada je Bojanić rekao da se Raka nije kupao na Farmi. “Ma, ti si smrdeo sve vreme! “ cinično je provocirao Miloš. “Molim te, prestani! Ti si, Miloše, beležio ko je sve koristio toalet papir, u kojim količinama i koliko je puta ko išao u WC “, odbrusio mu je Radović. Onda se Raka okrenuo prema Dragani Milošević i žestoko je napao.“Video sam šta si mi sve pričala iza leđa! A ovamo si, kao, fina! To je sramota!”, besneo je političar. Balerina nije ni stigla da pokuša da se odbrani, a u priču je upala Mina da zaštiti drugaricu. Za to vreme Firči je bio u publici i glasno “hrkao”, dajući Milošu do znanja da ga ne zanima u životu!

Biće da je lako izbaciti ljude sa Farme, ali teško je Farmu izbaciti iz ljudi! Emisija je ipak privedena kraju, a gledaoci će moći da je vide u subotu od 18 časova.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Gazda Firči postavio za sluge Miru i Miloša

Farma: Zašto se svađaju i koliko su plaćeni?

Vesna Ćeranić: Tužićemo Miloša i Raku!


Tagovi: [ , , , , , , ]

Jedan komentar na “Bivši Farmeri i svađa u emisiji „Magazin In“”

  • POPADIJA
    2 jula, 2010, 9:09

    Zalosno je koliko se paznje posvećuje nebitnim osobama umjesto da se pise i bori za djecu,mlade,za pravo na zivot … Frown samo jedan novinar da se okrene narodu i poslusa stav naroda… zalosno ali očigledno je da nas ne zanimaju tudje brige i patnje ….

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump