Firči: Brak me ne zanima!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Muzičar Ivan Fece Firči, iako beskrajno voli svoju devojku Jasminu, ne želi da se ženi, jer u takvu instituciju ne veruje.

Ljubav koju oseća prema lepšoj polovini dokazuje,

a papir mu ništa ne znači.

– Ne vidim zašto ne bih. Nemam preterano pozitivno mišljenje o toj instituciji, mislim da je to birokratska izmišljotina. Iako me to ne interesuje, udovoljio bih njenoj želji. Crkveno venčanje apsolutno ne dolazi u obzir. To bi bilo intimno venčanje, ne bi bilo medijskog slavlja niti pečenog vola – rekao je bivši bubnjar EKV-a za magazin „Helo“. Firči, inače, nije bio u braku ni sa Marinom Perazić, sa kojom ima dve ćerke Lunu i Miu.

Vezu sa Jasminom Vuksan počeo je pre više od godinu dana i to je njegova prva devojka koju je predstavio u javnosti. Par je nedavno zajedno boravio u Crnoj Gori na jahti Željka Mitrovića, gde je pred svima razmenjivao nežnosti.

Iako se šuškalo da će Firči svoju nekoliko decenija mlađu izabranicu odvesti pred oltar, to se ipak neće desiti.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Firči se ženi sa Jasminom

Firči iskulirao Marinu!

Firči i Jasmina beže u Ameriku!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Firči: Brak me ne zanima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump