JK isprozivala Lepu Brenu i Severinu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kad ne znaš šta ćeš sa sobom, udri po kolegama! Jelena Karleuša preksinoć je nastupila u budvanskoj diskoteci „Trokadero“.

A pauze u najavama pesama iskoristila je

za prozivanje Severine Vučković i Lepe Brene. Pred prepunim klubom „mala od skandala“ prvo je potkačila hrvatsku pevačicu. „Nemam običaj da pevam pesme svojih koleginica, a ova je jedna od tri koje cenim. Ima snimljen film na jahti. Ja još uvek nisam snimila film, ali nikad se ne zna“, rekla je JK i zapevala pesmu „Gas, gas“. I taman kad su svi pomislili da će Karleuša stati sa daljim prozivkama, ona je iznenada počela da peva pesmu „Mile voli disko“. Međutim, posle strofe i refrena iznenada je prestala da peva. „Stop, stop, stop! Ova pesma je mnogo dosadna.’Ajmo da pevamo nešto moje!“, rekla je supruga Duška Tošića.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK isprozivala Sašu i Brenu!

Lepu Brenu pored ljubavi, hoće i kocka!

Jelena Karleuša „brani“ Lepu Brenu!


Jedan komentar na “JK isprozivala Lepu Brenu i Severinu!”

 • Anonimni korisnik
  19 jula, 2010, 23:20

  Shock
  NIJE ih „prozvala“!
  Lepo je rekla da ceni Brenu i Severinu!
  Novinari Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump