Lady Gaga pati od raskida sa dečkom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Američki mediji otkrili su zašto se pevačica Lejdi Gaga u poslednje vreme ponaša razuzdanije nego ikad.

Još uvek nije prebolela raskid sa dečkom sa kojim je

bila duže od godinu dana.

Naime, poznata pevačica je poslednjih nedelja punila tabloide bahatim ponašanjem i raznim ispadima.

Poslednji u nizu bio je incident na stadionu Jenkiza, odakle je izbačena jer je igračima u svlačionici pokazala gole grudi i pokušavala da priđe bivšem Madoninom dečku Aleksu Rodrigezu. Prethodno je podigla veliku prašinu ljubljenjem i valjanjem sa nepoznatom ženom na jahti kojom je krstarila Azurnom obalom.

Sve ovo bili su nevešti pokušaji da se zabavi ne bi li zaboravila na raskid sa Metjuom Vilijamsom, dečkom koji je zbog nje ostavio ženu sa kojom ima dete.

„Njeno ponašanje u poslednje vreme je vrlo zabrinjavajuće. Niko ne može da radi tim tempom, ludo se zabavlja i bude OK, pogotovo kad prolazi kroz emotivnu krizu“, rekao je izvor koji tvrdi da je Metju bio Gagin veliki oslonac. Njihova veza okončana je upravo zbog pevačicinih prevelikih ambicija.

„Metju se osećao da joj je manje važan od karijere. Bio je jako zaljubljen u nju i želeo je da je oženi. Molio je da uspori s poslom i da se bolje brine za sebe, ali ga nikad nije slušala,“ rekao je jedan prijatelj blizak bivšem paru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lady Gaga u zagrljaju sa nepoznatom devojkom

Bekuta raskinula sa dečkom!!!

Nađa Higl raskinula sa dečkom


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Lady Gaga pati od raskida sa dečkom”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump