Lindzi Lohan i izdržavanje zatvorske kazne

Američka glumica Lindzi Lohan počela je juče da izdržava zatvorsku kaznu od 90 dana na koju je osuđena zbog kršenja uslovne kazne.

Glumica se prijavila

na odluživanje svoje zatvorske kazne, a američki mediji bukvalno su poludeli zbog ovog „šou programa“ te je Lindzi imala direktan prenos odlaska u zatvor. Lilo je sa tačno sedam minuta zakašnjenja stigla u sudnicu Višeg suda u Los Anđelesu i to u pratnji advokata Šona Čempa, majke Dine, mlađe sestre Ali, a kasnije im se čak pridružio i otac Majkl sa kojim Lindzi nije u dobrim odnosima. Lohanovoj nije dozvoljeno da bar deo kazne provede u kućnom pritvoru niti da izlazi iz zatvora kako bi radila. Glumica je pre dve nedelje osuđena zato što je prekršila odredbe uslovne kazne time što nije prisustvovala kursevima za odvikavanje od alkoholizma. Nakon kratkog saslušanja glumica je sa lisicama na rukama ispraćena u ćeliju. Ipak, i pored 90 dana na koje je osuđena novinari su joj dovikivali: „Lindzi vidimo se za tri nedelje“, jer upravo svi pretpostavljaju da će glumica zbog prenatrpanosti zatvora biti puštena mnogo ranije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lindzi Lohan osuđena na 90 dana zatvora

Film o Lindzi Lohan

Kris Braun dobio 5 god. uslovne kazne!


Nema komentara na “Lindzi Lohan i izdržavanje zatvorske kazne”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump