Lotar Mateus traži hitni razvod

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Lotar Mateus, slavni nemački fudbaler, vrši pritisak na sud da ga po hitnom postupku razvede od njegove mlade žene Kristine Lilijan.

Ukrajinske manekenke koja ga je

nedavno prevarila sa izvesnim Mateom, bogatašem iz Monaka. Lotar je izuzetno ljut i ogorčen što se vidi i po tome što je od suda zatražio da naloži Kristini da mu vrati prezime Mateus. Interesantno je da on to čini prvi put, od prve tri žene to nije tražio. “Taj brak odavno ne valja, ali je Lotar dugo pokušavao da spase šta se spasti može. Pre nekog vremena prestali su da žive zajedno, verujući da će ih čežnja zbog razdvojenosti opet zbližiti. To se nije desilo i Lotar je već počeo da diže ruke, kada je Kristina prošlog vikenda došla kod njega i rekla mu da ga voli, da joj nedostaje i da želi da joj on da još jednu šansu”, ispričao je Lotarov prijatelj. Slavni fudbaler je rešio da proba da još jednom obnovi ljubav sa svojom 26 godina mlađom ženom. Dva dana kasnije ona je otišla na Sardiniju, a Lotaru je rekla da ide poslovno da se slika za neki modni editorijal. Muž joj je poverovao, ali kada je posle dva dana u nemačkom tabloidu „Bild“ video paparaco fotografije na kojima se njegova draga mazi sa drugim muškarcem potpuno je pobesneo. „Neće ona mene više lagati!“, uzvikivao je Lotar, a zatim prijateljima pokazao SMS-ove koje mu je Kristina slala dok je na jahti bila sa drugim muškarcem: „Dragi moj, na plaži sam, snimanje je u toku. Sve je u redu, samo je veoma vruće. Malopre sam ručala. Nadam se da si ti dobro, najdraži moj. Ljubim te, puno mi nedostaješ“. Sledeću je poslala te večeri: „Vratila sam se, u krevetu sam i samo što nisam zaspala. Imala sam lepo veče, ali mnogo si mi nedostajao. Ljubim te.“ Možete li onda zamisliti Lotarov šok kada je video fotografije i shvatio da mu je poruke ljubavi i čežnje slala iz zagrljaja drugog muškarca?! Svoju dvoličnost Kristina je pokazala i prekjuče kada je u razgovoru za nemački „Bunte“ rekla da ona i Lotar već mesec dana nemaju ništa, te da njihov razvod nije nikakva novost. Posetu Lotaru za vikend, molbu da se pomire i ljubavne SMS-ove nije pominjala.

izvor: Svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lotar Mateus se razvodi po četvrti put!

Lotar Mateus ima novu devojku!

Lotar Mateus i Marijana zajedno na ručku!


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Lotar Mateus traži hitni razvod”

  • Anonimni
    26 jula, 2010, 9:16

    pa šta je očekivao misli da je neka faca. upozna prvu i odmah se ženi krele

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump