Milan nagovara Radu da pređu u PGP RTS

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ovogodišnji predstavnik Srbije na ‘Evrosongu’, Milan Stanković, uskoro bi mogao da napusti svoju matičnu kuću ‘Grand’.

I pređe u konkurentski ‘PGP RTS’.

Da situacija bude još komplikovanija, Milan nagovara svoju devojku Radu Manojlović da mu se pridruži.

„Rada je zadovoljna tretmanom u „Grandu“, zato joj je teško da prihvati Milanov predlog da napuste tu kuću. Međutim, on ima veliki uticaj na nju i moguće je da će zajedno otići u PGP. Čelni ljudi „Granda“ su revoltirani saznanjem da Stanković tajno pregovara sa drugom izdavačkom kućom, i to samo zato što ga je Popović zbog neposlušnosti poslao na prinudni odmor,“ rekao je jedan izvor za ‘Press’.

Međutim, mladi par bi mogao da se suoči sa velikim problemima, jer ih za ‘Grand’ vezuje šestogodišnji ugovor koji Saša Popović ne planira da raskine, ali će sigurno kazniti Milana ako sazna za pregovore sa konkurentima, tvrdi izvor.

„Ukoliko Milan i Rada odluče da raskinu ugovore, moraće da nađu dobre advokate i plate veliku odštetu „Grandu“. Mislim da ih nijedan advokat neće posavetovati da to urade kada bude video šestogodišnji ugovor, koji su potpisali kad su počeli da se takmiče u serijalu „Zvezde Granda“,“ dodaje sagovornik ‘Press’-a.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković prelazi u PGP RTS?

Rada Manojlović: Plašim se za Milana

Milan Stanković ostaje na Farmi!


Nema komentara na “Milan nagovara Radu da pređu u PGP RTS”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump