Milena i Nemanja: Hvala Karleuši!!!

Najpoznatiji ljubavni par sa farme, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, srećni su.

I to što je Jelena Karleuša bila prva među poznatim ličnostima koja je javno stala u njihovu

odbranu posle svih hajki koje su se protiv njih vodile proteklih meseci.

Naime, popularna JK je na svom profilu na „fejsbuku“ napisala tekst pod nazivom „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi“, u kojem je stala u odbranu mladih pevača, pri tom ne štedeći reči za čelnike „Granda“, koje je između ostalog nazvala robovlasnicima.

– E sad je već strašno počelo da mi smeta (tačnije, da mi ide na …) ovo iživljavanje nad klincima iz „Granda“… Mislim na ovu Milenu i Nemanju. Svađali su se između sebe? Psovali? Pa?????? Kakve to veze ima sa pevanjem i njihovim karijerama? Oni koji su dali sebi pravo da se igraju Boga i da odlučuju o sudbinama tih mladih ljudi, tačnije – da im drže predavanja o moralnim vrednostima i da ih, kako sami kažu, „drže na ledu“, ne smeju da zaborave ko su oni sami – stajalo je između ostalog u pomenutoj belešci.

S obzirom na to da je ovo prva situacija u kojoj neko od javnih ličnosti otvoreno staje na Mileninu i Nemanjinu stranu, pozvali smo ovo dvoje bivših farmera, koje je Jelenin gest iznenadio i oduševio.

– Svaka joj čast, ali stvarno! Ne zalazimo u delove u kojima je spominjala „Grand“, ali što se nas tiče, hvala joj mnogo na podršci i onim rečima. Ovim putem joj se javno zahvaljujem što se uopšte i usudila da nas tako podrži – rekla je Milena za naš list, što je ponovio i njen partner.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena i Nemanja: Lažu da nas niko neće!/intervju/

Milena i Nemanja se prepucavaju preko „fejsa“!!!

Nemanja i Milena: Želimo skromnu svadbu


Nema komentara na “Milena i Nemanja: Hvala Karleuši!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump