Najgledaniji video na sajtu YouTube je…

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Spot za numeru „Baby“ kanadskog maloletnog pevača Džastina Bibera.

On ima samo 16 godina, jedan album i već je među najpopularnijim zvezdama na planeti.

Njegov spot za singl kojim je osvojio svet ušao je u istoriju kao najgledaniji video na sajtu YouTube koji je, do sada, pogledan više od 246 miliona puta.

Donedavno je najgledaniji muzički video svih vremena bio spot Lady Gage za pesmu „Bad Romance“, koji je do sada pogledan 245.596.709 puta.

Slede Majli Sajrus čiji je spot za pesmu „Party in the U.S.A“ pogledan 138,6 miliona puta i Pitbulov „I Know You Want Me (Calle Ocho)“ pogledan 131,8 miliona puta.

Među prvih deset su još dve pesme Majli Sajrus – „7 Things“ sa 125,2 miliona gledanja i „The Climb“ sa 100,1 milionom gledanja.

Lady Gaga je na listi i sa spotom za pesmu „Just Dance“ (117 miliona gledanja), a tu su još i Šakira (Shakira) sa pesmom „Waka Waka (This Time For Africa)“ (101,7 miliona gledanja), Vanesa Hadžins sa „Say OK“ (89,1 milion gledanja) i Timbaland sa „Apologize“ (87,4 miliona gledanja).

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Lopez: Najgledaniji spot na kanalu YouTube

Eminem i Rijana – YouTube rekorderi

Bolji od Rijane? /video/


Jedan komentar na “Najgledaniji video na sajtu YouTube je…”

  • Anonimni korisnik
    19 jula, 2010, 9:32

    Ja mislila za njega „mica mala“, a vidi presao mi je Gagicu Shock

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump