Nata i Nole zajedno u Bečićima

Kategorija [ Muzika, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularna novosadska blondina i najbolji srpski teniser su stari drugari, kako je sama Nataša Bekvalac to svojevremeno okarakterisala.

Zato i ne treba da čudi

što zajedno letuju u luksuznom hotelu ‘Splendid’ u Bečićima.

Porodica Đoković je u Crnu Goru doputovala još pre nedelju dana, a Novak je stigao pre tri dana, baš kada i Nataša. Teniser je u Bečiće došao pravo iz Monte Karla, gde je bio sa devojkom Jelenom Ristić, koja mu se nije pridružila u Crnoj Gori. Baš kao što ni Danilo Ikodinović nije došao sa svojom ženom, koja u Bečićima ima zakazan nastup.

„Nole nije imao nikakve obaveze u Crnoj Gori, jer se u Monte Karlu pripremao za američku turneju. Ipak, on je neočekivano doputovao u Bečiće, baš u trenutku dok je Nataša raspakivala kofere kako bi nastupila u budvanskom klubu ‘Top hil’,“ rekao je jedan izvor za ‘Kurir’.

Činjenica da se Nataša i Novak često sreću bez prisustva svojih drugih polovina dala je srpskoj javnosti povod da spekulacije da među njima ima emocija koje nisu samo prijateljske, međutim, oni se više ni ne trude da demantuju ove priče.

izvor: Srbijanet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Novak zajedno u Crnoj Gori?!

Nataša i Dača nisu proslavili godišnjicu braka

Razvode se Nataša B. i Danilo Ikodinović?!


2 komentara na “Nata i Nole zajedno u Bečićima”

  • ena
    27 jula, 2010, 23:30

    nata je super

  • andrea
    14 septembra, 2010, 11:57

    Ako su Nata i Nole otisli zajedno.Nemora da znaci da ce propasti veza izmedju Dace i Natase.Jer se oni jos v Heart le. Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump