Pink se povredila na nastupu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Američka pevačica Pink povredila se nakon što joj se otkačio pojas tokom nastupa u Nemačkoj

Kantautorka proslavljena pod scenskim imenom Pink bila je primorana

da prekine koncert u nemačkom Nirnbergu, pošto joj se tokom nastupa otkačio nepravilno pričvršćen pojas i ona je pala i povredila se udarivši u scenski graničnik. Pevačica čije pravo ime je Alekija Bet Mur vrlo brzo se ponovo popela na binu kako bi se zahvalila svojim vernim fanovima na podršci i izvinila im se što zbog snažnog bola i sumnje da joj je neka od kostiju pretrpela prelom, nije u stanju da nastavi svoj šou.

– Svim mojim nirnberškim fanovima: Jako mi je žao što sam morala da prekinem šou na ovakav način. Vrlo mi je neprijatno zbog svega. U ambulanti sam sada i biću dobro. Nisam dobro pričvrstila pojas, što me je oduvalo sa scene, nakon čega sam udarila u dve prepreke. Čekam da mi urade rendgen. Nadam se da je vama iz publike barem sve delovalo cool! – poručila je Pink putem Twittera, a nakon izlaska iz bolnice je dodala:

– Sve je u redu, dragi moji! Ništa nije slomljeno. Nema vode u plućima, samo ozbiljna upala. Proklete barikade! Hvala vam svima još jednom!

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirenje: „Grand“ ostaje na TV Pink!

Jovana Janković i Srđan Predojević prelaze na „Pink“

Severinu najurili sa televizije Pink!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Pink se povredila na nastupu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump