Sajko pokazao „ponos“ preko MMS-a

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Da je Nikola Sarić vešt u rukovanju poljoprivrednim alatkama mogli su da vide svi oni koji su pratili drugu sezonu rijaliti programa „Farma“.

A da je vešt i sa

svojom, uverile su se neke devojke s kojima se pevač dopisivao.

Naime, na fotografijama, odnosno MMS-ovima koje je prilikom dopisivanja i muvanja bivši učesnik „Operacije trijumf“ slao nekim devojkama, vidi se kako razgaćeni Sajko zavodljivo gleda u kamericu mobilnog telefona, obučen samo u majicu dok u ruci drži polni organ koji stoji „na gotovs“. Pretpostavlja se da su ove slike nastale pre oko godinu dana, a kako nam je rekla jedna od devojka koja je imala čast da premijerno vidi ono što gledaoci „Farme“ još nisu, mladi pevač je ovim slikama počastio zimus.

– Dopisivala sam se s njim putem SMS-a, ali u početku nisam mogla da verujem da je baš Sajko s druge strane. Mislila sam da neko od mojih drugova zbija neslane šale. On mi je prvo poslao svoju sliku telefonom, da bi dokazao da se stvarno s njim dopisujem, ali sam mu odgovorila da to može bilo ko da uradi. Onda je stigla njegova obnažena slika s pitanjem „Da li si sada sigurna da sam to ja?“. Ostala sam zgranuta kada sam ugledala taj MMS – rekla nam je jedna od vlasnica Nikolinih ručnih radova koja kaže da je u to vreme mladi pevač bio slobodan, pa pretpostavlja da je na taj način pokušavao da nađe devojku.

– Moram da napomenem da se to dopisivanje dešavalo zimus, pre njegovog ulaska u „Farmu“. Tada sam čitala po novinama da je prekinuo s Milicom Cerović, znači da je bio sam i možda je sve to radio iz dosade – rekla nam je devojka koja se dopisivala s njim, objašnjavajući kako je zapravo došlo do toga da ničim izazvanim ugleda Sajkovu alatku na displeju svog telefona.

U želji da čujemo mladog umetnika, pozvali smo ga, ali nam nije odgovarao ni na pozive ni na poruke. Kolege iz magazina „Svet“ su imale malo više sreće.

– Ma, je li moguće? – postavio je pitanje Nikola, da bi posle obrazloženja šta se tačno vidi na slikama odgovorio: „Ne sećam se“.

U svakom slučaju, Nikola je na imanju u Lisoviću ponosno pokazivao telo šetajući obučen samo u šorts, a nakon prikazivanja njegovog „ponosa“, koji je za gledaoce rijalitija dosad ostao skriven, ne sumnjamo da će mu popularnost među devojkama porasti.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sajko želi da napusti Farmu zbog devojke

Milica i Sajko obnovili ljubavnu vezu!

Nikola Sarić-Sajko napustio OT bend


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Sajko pokazao „ponos“ preko MMS-a”

  • Anonimni korisnik
    15 jula, 2010, 7:57

    Ovaj mali je taaako odvratan Female Fighter
    Ali ne zbog „slicice“, slika je super Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump