Seka i Veljko odmaraju u Budvi

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk diva Seka Aleksić (29) i njen verenik Veljko Piljikić (27) otputovali su u subotu po podne na trodnevni odmor u Crnu Goru.

Gde je atraktivna pevačica iste večeri

nastupila u Budvi u prepunoj diskoteci „Trokadero“!

Paparaco Pressa uslikao je atraktivni par na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ neposredno pre poletanja, a interesantno je da je Seka na put povela i svog novog kućnog ljubimca, crnu čivavu Saru, kojoj je ovo prvi odlazak sa gazdaricom na odmor.

Seka i Veljko su u pratnji obezbeđenja stigli na aerodrom oko 16 sati, što je oštro oko našeg fotografa uspelo da opazi. Pre nego što ju je Seka smestila u luksuznu „luj viton“ torbu, specijalno dizajniranu za kućne ljubimce, malena čivava ju je lizala po licu, što je izmamilo osmeh brojnih prolaznika. Ako je suditi po fotografijama, Seka nikada lepše nije izgledala, a razlog tome je godišnjica zabavljanja koju je juče proslavila sa svojim verenikom Veljkom. Kako smo saznali, njih dvoje su uživali tokom produženog vikenda u jednom od luksuznih hotela u Budvi, a specijalno za godišnjicu iznajmili su jahtu dugačku 22 metra, na kojoj su proslavili jubilej krstareći po Jadranskom moru.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veljko: Seka je u isto vreme i jaka i nežna

Seka i Veljko se spremaju za svadbu!

Seka i Veljko proglašeni za najbolji par


4 komentara na “Seka i Veljko odmaraju u Budvi”

 • Anonimni korisnik
  19 jula, 2010, 23:21

  Serka i Seljko, i Serka ljubi Seljka, ali prvo psa! Laugh Laugh Laugh

 • Anonimni
  20 jula, 2010, 12:18

  da da

 • Anonimni
  23 jula, 2010, 10:55

  ne serite vi komentatori preslatki su ovaj veljko je san

 • Anonimni
  30 septembra, 2010, 0:19

  hei Heart Shock

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump