Zavirite u život Toma Kruza i Kejti Holms

Glumački par potpisao je ugovor za snimanje sopstvenog rijalitija, koji će ih pratiti u svakodnevnom životu.

Štampa Kruza ne ostavlja na miru još od „incidenta“ kada je

skakao po kauču Opre Vinfri, a Holmsovu mediji često nazivaju „ispranim mozgom“. Američka javnost veliku pažnju posvećuje i činjenici da je glumac „navukao“ suprugu na učenje sajentologije.

„Tom i Kejti zato su pustili kamere u svoj život, kako bi objasnili svima da su normalna, obična porodica koja je ipak stalno u žiži pažnje“, rekao je izvor blizak paru.

Kruz je na ovu ideju došao dok je snimao promotivne klipove za film „Knight and day“, ali će ipak sva kontrola režije i montaže biti poverena njemu, pišu američki tabloidi.

Rijaliti će biti sličan onom koji je svojevremeno snimala porodica Ozija Ozborna, a da li će biti i toliko uspešan, saznaćemo u narednim mesecima.

Tom (48) i Kejti (31) vezu su počeli u aprilu 2005, a samo dva meseca kasnije glumac ju je zaprosio. Njihova ćerka Suri rođena je u aprilu 2006, a par se venčao u novembru te godine.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kejti Holms ostavila Toma Kruza ???

Ćerka Tom Kruza i Kejt Holms već na štiklicama!

Kejt Holms i Tom Kruz ne žive zajedno?


Nema komentara na “Zavirite u život Toma Kruza i Kejti Holms”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump