Zorica: Tužiću Miloša Bojanića! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk zvezda i učesnica druge sezone „Farme“ Zorica Brunclik tokom boravka na imanju u Lisoviću.

Između ostalog, bila je prozvana od Miloša Bojanića da je od

JUL-a dobila stan koji je posle za male pare otkupila.

I dok će ovaj slučaj svoj epilog dobiti na sudu, ono što mnoge zanima je da li je Brunclikova i dalje u kontaktu sa bivšom predsednicom stranke Mirom Marković, pa smo razgovor sa njom otpočeli ovim pitanjem.

– A šta to koga briga? Ako vam kažem da se čujem sa Mirom, nećete mi verovati, ako kažem da se ne čujem, opet mi nećete verovati.

– Koliko ćete novca tražiti u tužbi protiv Miloša Bojanića?

– Pa ne znam, Aca Lukas je rekao da će mu uzeti 100.000 evra…

– Mislite li da je to malo?

– Ne znam, uzeću mu sve što bude moglo. Miroljub se bavi time, a ja ću se na sudu pojaviti kada bude trebalo, i to je to. Čujem da će ga mnogi tužiti. On je opet pre nekoliko dana ponovio da je Miroljub dobio stan od RTS-a, tako da će za takve laži snositi posledice. Odnos kakav je Miloš imao sa ženama je za svaku osudu, a ono što me je iznenadilo je što su ga najviše podržavale žene, sudeći po uključenjima u emisiji „Narod pita“.

– Da li je istina da ste prešli u Srpsku naprednu stranku?

– Nisam se učlanila i nemam nameru. Čula sam da je Vučić izjavio da bi mu bilo drago da smo kod njega u stranci, ali mislim da je to izjavio da bi degradirao stranku u kojoj sam ja bila. Više nikada se neću baviti politikom jer ne želim da dozvolim da mi neko truje život..

– Mislite li da ste učešćem u „Farmi“ razbili neke predrasude o sebi u narodu?

– Mnogi su mi zamerali što nisam bila dama, ali kako i da budem, kada sam strašno smrdela. Čak mi je i muž kada sam dan po izlasku oprala kosu diskretno rekao: „Jao, hvala Bogu, smrdela si na farmu“. A ja sam na taj način iščistila i smrad iz svoje duše, zato što ga je bilo mnogo na farmi.

Šta mislite kome je bilo teže dok ste bili na „Farmi“, vama ili Kemišu?

– Njemu je sigurno bilo teže i gore, jer je on video sve što ja nisam mogla. Ja sam tamo primećivala samo dešavanja oko mene.

– Da li postoji neka situacija koja vas je neprijatno iznenadila nakon izlaska?

– Namigivanje Miloša Bojanića u kameru posle izvinjenja upućenog meni i oproštaja koji sam mu dala prosto ne mogu ni da komentarišem.

– Da li biste opet ušli na farmu?

– Da! Da!

– Mislite da vam je učešće više odnelo ili donelo u životu?

– Ne znam još, prošlo je tek devet dana od mog izlaska. Ono što mi je sigurno donelo, a što sam znala i pre, to je saznanje da ne mogu da živim bez svog supruga. Dok nisam otišla na farmu, bila sam previše razmažena, bila sam neko ko ponekad zakera, ko je nezadovoljan ovim, onim, ali kada sam došla u tu sredinu, shvatila da sam srećna zbog svega što Bog može da podari.

– Da li ste pogledali neke snimke sa farme?

– Ne, ja sam se sada isključila, u fazi sam selidbe i sećam se samo lepih stvari. Nemam nameru da gledam snimke i čitam šta se pisalo.

– Da li ste se čuli sa Sašom Popovićem nakon izlaska?

– Ne, nisam!

– Hoćete li ofarbati Leona opet?

– Da, razmišljam o tirkiznoj!

– Kako doživljavate Minu Kostić, jer ona ne priča lepo o vama?

– Nisam znala dok nisam izašla da ona tako na mene gleda, jer se nije ponašala tako kada sam ja bila u njenoj blizini. Naučila sam je svemu, čak i da mesi hleb, a ona je u mene gledala kao u ikonu i donosila mi je kafu u krevet. E sad, nisam znala šta priča iza mojih leđa. Znate šta, na leđima kita sto parazita. A za koga da se zakači nego za mene? Šta da kažem za količinu njene gluposti kada je ona mene u trenutku dok sam se šalila sa Rakom pitala da li sam se družila sa Dositejem Obradovićem.

– Spomenuli ste da vam je na finalnoj večeri prišla Minina majka.

– Prišla mi je i rekla : „Izvinite zbog svega i hvala na svemu“. To je nokaut, a ne šamar!

– Kako komentarišete to što je pevala pesmu Vesne Zmijanac „Svatovi“ kada su je pitali za vas?

– Ona misli da mene tangira bivša žena mog muža. Time je ponizila tu pevačicu jer je u tom trenutku pokazala grudi. Minu je neka muka naterala da uđe na farmu, verovatno finansijski problemi, jer je ostavila šesnaestomesečno dete kod kuće, a u ugovoru je pisalo da ne sme da ima nikakav kontakt sa detetom. Ja sam njenu nervozu pravdala tako što sam bila sigurna da je željna deteta, a ona je u stvari bila željna sunčanja i pokazivanja onog što ima. Ona je na mene išla kamenjem, a ja na nju hlebom! I treba da je gledam sa visine!

Po čemu sam ja drugačija od Tadića?!

– S obzirom na to da ste izjavili da je Miloš javno pozvao narod da vas gađa kamenjem, mislite li da tražite pomoć nadležnih organa?

– Brinem se da kao posledica toga može da nastrada neko dete, moji bližnji. Da je neko pozvao na linč Borisa Tadića, nadležni organi bi verovatno reagovali, a ne znam zašto se mi razlikujemo od predsednika što se zaštite tiče. Ja ovoj državi ne dugujem ništa, ali sam joj mnogo dala i ona ima obaveze prema meni. Čula sam da je ministar Dačić ponudio zaštitu Firčiju ako bude trebalo. Šta to znači AKO bude trebalo? Njegov drug je prebijen zato što je stao u njegovu odbranu! Treba da postoji neko zvanično saopštenje, jer je Miloš pozvao na klasičan linč, a ja neću da strahujem!

A. Veljković
izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Supruga Miloša Bojanića: Tužiću Zoricu!

Aca Lukas: Tužiću Miloša Bojanića!

Bojanić: Popiću piće sa Đusom na sudu!


Nema komentara na “Zorica: Tužiću Miloša Bojanića! /intervju/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump