Anabela će voditi „Zvezde Granda“?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Takmičenje ‘Zvezde Granda’ dobiće novu voditeljku, i to Anabelu Bukvu, saznali su domaći mediji.

Popularna pevačica i bivša učesnica ‘Velikog Brata VIP’ već je dobila ponudu od

šefa ‘Granda’ Saše Popovića, sa kojim je još uvek u fazi pregovora.

„Spekulacije oko Bukvinog voditeljskog angažmana počele su po njenom izlasku iz rijaliti šou programa „Veliki brat VIP“. Razgovarala je sa čelnicima „Granda“ i tada je ostalo još da se dogovore oko nekih detalja. Pre nekoliko dana imala je ponovni sastanak sa budućim poslodavcima, tako da je sada već izvesno da će u novoj televizijskoj sezoni voditi ovo veoma gledano muzičko takmičenje,“ rekao je jedan upućeni izvor za ‘Alo’.

Prema navodima, Anabelin voditeljski angažman je gotovo izvesan, što je potvrdila i sama pevačica na svom profilu na Fejsbuku, napisavši da se nada radu za ‘Grand’. Međutim, njen partner još uvek nije poznat – mada kao potencijalni kandidat pominjao njen dečko Mladen Radulović, sada je u igri i bivši ‘farmer’ Vlada Stanojević.

„Za Anabelu je i više nego sigurno da će se oprobati kao voditeljka, a za muškog voditelja ima više kandidata, pa se tako pored ovog manekena spominje i mladi voditelj „Pinka“ Vlada Stanojević, koji jer takođe bio viđen za voditelja „Zvezda Granda“. Za sada malu pometnju je napravio trenutni rad mladog Stanojevića na jutarnjem programu „ružičaste televizije“, pa se i tu čeka koliko će biti zauzet oko tog programa,“ dodaje izvor.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada i Anabela vode „Zvezde Granda“?!

Zvezde Granda u duetu sa zvezdama sprske scene!

Zvezde Granda:Poslednja šansa!


2 komentara na “Anabela će voditi „Zvezde Granda“?!”

  • Lady Gaga
    19 avgusta, 2010, 16:00

    Bas je bukva. E ko sve nije voditelj Really Pissed

  • Mia
    6 septembra, 2010, 21:38

    Volela bi da vode Anabela i Mladen!!!To bi bio pravi pogodak!!!To bi bio naj gledaniji serijal Zvezde Granda!!! Smile Jump Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump