Ceca i Anabela: Prije zajedno u provodu!

Najpenastiji muzički događaj sezone „Amstel Belgrejd foam fest“ održan je u subotu uveče u „Beogradskoj areni“.

A među više od 17.000 posetilaca našla se i naša

najveća folk zvezda Svetlana Ražnatović. Ceca se u društvu sina Veljka i njegovog najboljeg druga Kagaija pojavila u predsedničkoj loži „Arene“ nešto posle ponoći, a ubrzo su joj se pridružili Anabela Bukva i Mladen Radulović koji su na žurku došli sa njenom ćerkom Lunom Đogani, inače simpatijom Veljka Ražnatovića.

„Odlično sam se provela i iskreno mislim da je ovo zaista sjajna manifestacija“, rekla je Ceca i dodala: „Fenomenalna energija! U jednom momentu sam htela da siđem u masu, jer me je atmosfera prosto privlačila. Veliki sam poklonik haus muzike i ovo je jedna od retkih prilika da negde izađem za svoju dušu“.

I dok je Ceca neumorno đuskala sa „prijom“ Anabelom, Veljko i Luna su se ruku pod ruku izgubili u peni, na taj način demantujući glasine da su raskinuli. Deca se i dalje vole, a mame očigledno nemaju ništa protiv. Ko zna, možda se jednog dana zaista orode.

Pored folk dive, u VIP ložama „Arene“ viđeni su i Bojana Stojković, supruga golmana Vladimira Stojkovića, Marko Đurovski sa lepšom polovinom Marijom, stilista Bane Dević i mnogi drugi.

Do ranih jutarnjih časova publiku su zabavljali švedski di-džejevi Sebastijan Ingroso i Aksvel, poznati i kao članovi švedske „haus mafije“. „Leave the World Behind“, „One“, „Watch the Sunrise“ samo su neki od hitova koje je izveo di-džej Aksvel, a nakon stranih gostiju publiku su zabavljali domaći di-džejevi Mirko i Meks i Marko Nastić.

Odlična muzika, hektolitri pene i hladni kokteli bili su i više nego dovoljno dobri razlozi za odličan provod svih koji su u subotu bili u „Beogradskoj areni“. Događaj je direktno prenošen na TV kanalu Pink mjuzik, medijskom pokrovitelju događaja. Beogradski festival pene je u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava ove godine promovisao ideju o borbi protiv fizičkog kažnjavanja dece.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i njen sin Veljko u noćnom provodu!

Ceca i Jeca zajedno u avionu!

Ceca pevala pred više od 4.000 ljudi u Melburnu


2 komentara na “Ceca i Anabela: Prije zajedno u provodu!”

  • Anonimna kozu ima....
    30 avgusta, 2010, 22:31

    Luna i Veljko Smile Jako lepp par! <3

  • Anonimni
    2 septembra, 2010, 9:22

    provodi se sa sinom.bas lepo

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump