Ceki: Nema rivalstva između JK i mene /video/

Folk zvezda Ceca Ražnatović gostovala je u Jutarnjem program televizije ‘Pink’.

Gde je pogovorila na temu rivalstva sa Jelenom Karleušom. Voditelj Vlada

Stanojević je upitao Cecu da li privatno sluša Karleušinu muziku i šta misli o njoj.

Ceca je navela da nikada nije prokomentarisala Karleušu u negativnom kontekstu, jer se plavokosa pevačica ne izdavaja od ostalih kolega. Objasnila je da nema potrebu za rivalitetom sa bilo kim na muzičkoj sceni.

‘Ja sam žena koja je sebe ostvarila na estradi i nemam potrebu nikome da zavidim, jer ne postoji neko ko je uradio nešto više od mene. Mogu da budem ponosna na svoju karijeru i svoju publiku’ rekla je Ceca.

‘Tako su pokušavali na početku karijere da me posvađaju sa Draganom Mirković, ali ni jedna ni druga nije dozvolila da to mediji urade. Mi smo u sjajnim odnosima i čujemo se. Kada su se dešavale nekakve prozivke od strane mojih koleginica, nikada im nisam uputila nikakav odgovor, niti mi to pada na pamet’ izjavila je Ražnatovićeva.

Ipak, uprkos diplomatskom odgovoru koji je Ceca uputila voditeljima Jutarnjeg programa, jasno je da animozitet između nje i Karleuše ne jenjava. Da podsetimo, JK je voditeljki Luni Lu ispričala da joj je Ceca na početku karijere rekla da nikada neće uspeti na estradi jer je previše ružna.

https://www.youtube.com/watch?v=Ceki: Nema rivalstva između JK i mene /video/

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceki: Izlet u glumačke vode! /video/

JK: Ceca je rekla da sam ružna! /video/

Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!


Nema komentara na “Ceki: Nema rivalstva između JK i mene /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump