Đogani se na plaži kupao u donjem vešu

Poznati denser Đole Đogani nije žalio novca da porodici priušti što luksuzniji boravak u Crnoj Gori.

Pa je tako za četvorokrevetni apartman u hotelu „Splendid“

u Bečićima spucao ni manje ni više nego 6.000 evra! Možda zbog toga nije imao dovoljno para da sebi kupi pristojne kupaće gaće, već se kupao u bazenu noseći donji veš, pitaju se mnogi koji su videli njegove paparaco fotografije zabeležene na letovanju?

Naime, Đole je na plažama poneo gaćice „intimisimi“, i to modele od prethodne sezone, što je vrlo čudno je se pristojne kupaće gaćice mogu naći po približno istoj ceni.

– Jesam, nosio sam obične gaće, zato što su mnogo udobnije i prijatnije za nošenje. Poneo sam brdo gaća na more i menjao ih svaki put kad bi ih pokvasio jer se teško suše. Ovaj model sa bubamarama koje vode ljubav mi je omiljen, smatram sebe duhovitim čovekom, pa zašto se ne bih i tako našalio. Na kraju krajeva, dosta su me gledali zbog lepih i izvajanih mišića i hvalili kako izgledam, sada imaju nov motiv da me zagledaju. Inače, one su zaista najudobnije jer klasične duge kupaće gaće do kolena su mi preterano zatvorene, a one male su mi tesne, ne može sve da stane, šta ću. Ove su taman sredina između gaća i kupaćih, ističu mi torzo i sve ostalo, lepo mi stoje. Uostalom, po Italiji bogataši koji letuju na jahtama nose slične gaće, pa šta – izjavio je za „Alo!“ Đole Đogani.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Na Sajmu automobila u Novom Sadu po punta

Đogani sa sadašnjom i bivšom na putu!

Đogani: Namerno me je udario vozač trole!


Nema komentara na “Đogani se na plaži kupao u donjem vešu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump