Duško dobio kopačke s imenima ćerki

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Duško Tošić, fudbaler „Crvene zvezde“ i suprug pop zvezde Jelene Karleuše.

Sve buduće utakmice igraće u kopačkama na kojima su izvezena imena njegovih ćerki, Atine i Nike.

Naime, na adresu fudbalera nedavno, kao poklon od nemačkog ogranka brenda „najki“, stigla je pošiljka sa opremom među kojom je specijalno mesto zauzela obuća na kojoj su ispisana imena njegovih mezimica. Tako će se Tošić ubuduće pridružiti veoma uskom krugu svetskih sportskih zvezda koje nose unikatnu opremu.

– Svi smo se mnogo obradovali ovom unikatu, a naročito devojčice koje su ceo dan zagledale kopačke. Pošto su to imena naših devojčica, ali i grčkih boginja mudrosti, rata i pobede, sigurna sam da će doneti mnogo sreće Dušku na terenu, jer mu je tamo i potrebna srčanost, mudrost i naravno – pobeda. S druge strane, uvek će ga podsećati na njegove najvatrenije navijače, pa će mu dati dodatnu snagu – rekla je za „Alo!“ Jelena Karleuša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Čestitam, Duško, ljubavi moja!

JK: Duško mora samo mene da voli /intervju/

Jelena Karleuša i Duško Tošić! /intervju/


Nema komentara na “Duško dobio kopačke s imenima ćerki”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump