Dženifer Eniston kao Barbara Strejsend /fotke/

Američka glumica Dženifer Eniston slikala se za naslovnu stranu magazina Harper’s Bazaar.

Odevena u kombinacije koje su proslavile jednu od ikona dvadesetog

veka, slavnu Barabru Strejsend.

Glumica poznata po ulogama dobrih devojaka iz komšiluka, Dženifer Eniston, od malih nogu je poštovala rad višestruko talentovane umetnice Barbare Strejsend, koja se proslavila kako kroz svoje klasične pop balade i filmske uloge, tako i producentskim i rediteljskim projektima.

– Kada smo se upoznale jedne novogodišnje noći pre nekoliko godina, nisam mogla da poverujem da je to istina. Barbara je predivna! Sa njom se može pričati o svemu i svačemu, a da vam to nikada ne dosadi. Ona je mnogo više od obične muze. Barbara je ikona! Volela bih da imam njene glasovne sposobnosti, makar to bilo i samo tokom jednog tuširanja. – ispričala je Dženifer za septembarsko izdanje lista Harper’s Bazaar.

S obzirom da je Enistonova i sama ikona stila, naročito što žene širom sveta obožavaju njenu kosu i jednostavne frizure koje nosi, glumica je bila oduševljena kada joj je njen dugogodišnji prijatelj i lični frizer Kris Mekmilan ponudio da zajednički urade omaž ovoj dvostrukoj dobitnici Oskara u potpuno različitim kategorijama, za glavnu ulogu i najbolju originalnu pesmu.

– Barbara predstavlja inspiraciju za mene jer ne postoji ništa što je poželela da uradi, a da to nije učinila. Posebno što je pripadnica generacije žena koje su među prvima probijale led ka uspehu. Ona je jedna prava renesansna žena. Dok smo razgovarale, pružila mi je veliku podršku da nastavim sa svojim rediteljskim radom, pošto mi se čini da ću iskočiti iz svoje kože ukoliko uskoro ne nastavim sa tim. Takođe, shvatile smo da obe uživamo u unutrašnjoj dekoraciji.

Nisam mogla da ne uživam na setu tokom snimanja ovih fotografija. Čini mi se da sam se skoro u potpunosti uživela u njen lik, posebno kada sam nosila kandžaste nokte kao Barbarin proslavljeni zaštitni znak – ispričala je glumica koju 20. avgusta čeka svetska premijera romantične komedije The Switch.

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Eniston: Majer je loš u krevetu

Kanalis misli da je Dženifer ružna kao Igi Pop

Dženifer: Primila bih natrag Breda Pita


Nema komentara na “Dženifer Eniston kao Barbara Strejsend /fotke/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump