Emina i Nataša: Snimamo duet

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačice Emina Jahović i Nataša Bekvalac ući će zajedno u studio kako bi otpevale Emininu pesmu Gospodine koju će publika moći da čuje na jesen

Do saradnje između

dve pevačice došlo je na predlog popularne Novopazarke koja je konačno želela da napravi ženski duet, posle niza uspešnih dueta sa muškim kolegama. Nataši Bekvalac se pesma svidela već na prvo slušanje, tako da je dogovor brzo pao.

– Emina i Nataša su definitvno dve dive na ovim prostorima koje su do sada svojoj publici uvek prezentovale kvalitetan muzički sadržaj.Ovoga puta biće sve na kvadrat! Pesma Gospodine je brza, prava ženska, u klupskom maniru, ima disko-haus zvuk uz primese popa i vrlo lako ulazi u uši! Trenutno se završava aranžman za ovu kompoziciju, a zatim će Nataša otići u Istanbul na par dana kako bi sa Eminom otpevala numeru – najavio je PR tim Emine Jahović, koji je dodao da uskoro sledi i snimanje spota, za koji se već biraju lokacije po Beogradu.

Inače, Emina Jahović uskoro se sa ekipom serije Polje Lala, u kojoj igra glavnu žensku ulogu, seli u Bodrum gde će se snimati najluksuzniji delovi prve sezone serijala, a ovih dana počinje i medijska promocija jednog od najskupljih televizijskih projekata u Turskoj.

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Emina snimile duet

Posvađale se Emina i Nataša?!

Premijera dueta „Gospodine“ na otvaranju VB


Nema komentara na “Emina i Nataša: Snimamo duet”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump