Madona na jahti Romana Abramoviča

Kraljica popa Madona koja trenutno u Marselju režira film “W.E.” tokom boravka na francuskoj rivijeri će boraviti na luksuznoj jahti “Luna”.

Koju je muzičkoj zvezdi i njenoj ekipi na

raspolaganje stavio ruski bogataš Roman Abramovič. Kako navodi londonski list “Dejli mejl”, nije poznato kada su popularna pevačica i vlasnik Čelsija postali prijatelji, ali činjenica je da odlično raspoložena Madona uživa u Francuskoj, što pokazuju i fotografije snimljene na setu na plaži u blizini Marselja. Svakog dana nakon završenog rada, Madona se sa ćerkom Lurd ukrcava na brodić koji je prevozi do jahte koja je ukotvljena nedaleko od obale. Zanimljivo je da jahta “Luna” koja je plaćena nekoliko stotina milina evra predstavlja najnovije čedo u Abramovičevoj floti. Brod dug 115 metara porinut je u aprilu ove godine i predstavlja oličenje luksuza. Ima i dve platforme za sletanje helikoptera, zatvoren i otvoren bazen, salon za goste… Inače, ostvarenje “W.E.” za koji je Madona napisala i scenario govori o čuvenoj romansi između engleskog kralja Edvarda Osmog i američke raspuštenice Volis Simpson. Edvard je abdicirao 1936. i zatim se oženio sa Volis. Glavne uloge u ostvarenju “W.E.” tumače Džejms D’Arsi i Ebi Korniš, a uporedo sa ovom kroz film se provlači i paralelna priča o ljubavnoj vezi između udate žene i ruskog telohranitelja. Nakon što je izgleda odustala od pokušaja da postane glumica, Madona je odlučila da se dokaže kao rediteljka, film “W.E.” je drugi koji režira, a u toj ulozi je debitovala 2008. sa ostvarenjem “Filth And Wisdom”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nova jahta Romana Abramoviča

Madona bacila oko na novog manekena

Roman Abramovič postao po šesti put otac


Nema komentara na “Madona na jahti Romana Abramoviča”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump