Madona se udaje u septembru!

Kraljica popa Madona udaće se u septembru za svog izabranika Hesusa Luza u dvorcu nadomak Sankt Peterburga.

Pedesetdvogodišnja pevačica i njen

dvadeset i devet godina mlađi izabranik odlučili su da svadbenu ceremoniju upriliče u septembru u dvorcu Konstatinovski u mestu Strelna, nedaleko od Sankt Peterburga. Na ovoj prelepoj lokaciji do sada su svoja slavlja organizovali Elton Džon, Sting, i Tina Tarner. Poznato je da je Hesusov otac, Žuiz Itor Pinto da Luž, još prošle godine otkrio da će zaljubljeni par, kada se bude venčavao, poštovati običaje kabale.

Iako Madona i Hesus nikada nisu želeli da javno pričaju o svojoj vezi, o njihovoj romansi pisalo se još od decembra 2008. godine, kada su se upoznali na snimanju za magazin W, a zgodni promoter donjeg veša dugo je tvrdio da su samo prijatelji. Uprkos tome što se u nekoliko navrata pisalo o njihovom razlazu, ali i najavama venčanja i planiranju potomstva, ruski mediji potvrdili su da će poznati par u septembru stati na ludi kamen. Madona iza sebe ima brakove sa glumcem Šonom Penom i britanskim rediteljem Gajem Ričijem.

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona se do kraja godine udaje za Hesusa?

Madona se ljubila sa Niki!

Udaje se Ana Bekuta!


Nema komentara na “Madona se udaje u septembru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump