Majka dovršila spomenik pokojne Ksenije

Večna kuća Ksenije Pajčin na Novom groblju u Beogradu, uoči obeležavanja šest meseci od ubistva.

Dovršena je postavljanjem fotografija tragično

preminule dens pevačice. Kako „Alo!“ saznaje, tokom proteklog vikenda, majka Ljubica i Ksenijine najbliže drugarice pripremile su grob za pomen i tada su i postavljene slike sa obe strane spomenika.

Na licu mesta smo zatekli sveže uramljene fotografije na kojima je Ksenija sa prednje strane spomenika odevena u belo, dok je sa druge strane ovekovečena sa kapuljačom na glavi, sa setnim pogledom.

– Kao anđeo je – mogli su se čuti komentari prolaznika na groblju, kada su opazili ukrašen grob preminule pevačice.

– U subotu su bile Ksenijina majka i nekoliko drugarica, čistile su grob, donele sveže cveće i postavljale slike. Od samog početka planirano je da na spomeniku pevačice stoje njene nove fotografije, koje će je predstavljati svežom i lepom, kakva je oduvek bila. Ne želimo da imamo taj osećaj da više nije među nama. Znam da je neuobičajeno za spomenike, ali ona je bila mlada i energična, zato hoćemo da tako bude predstavljena, nažalost, i na ovom mestu. Ove dve fotografije govore dovoljno same po sebi – rekao je za naš list jedan od Ksenijinih najbližih prijatelja, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majka ne veruje da Ksenije više nema

Spomenik Tošetu Proeskom u Kruševu

Stižu dve neobjavljene pesme Ksenije!


Nema komentara na “Majka dovršila spomenik pokojne Ksenije”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump