Marija Šerifović letuje sa svojim „Anđelom“

Popularna pevačica Marija Šerifović pogrejala je glasine da između nje i hrvatske misice Renate Lončarević ima još nečeg osim prijateljstva.

Dve drugarice su,

naime, zajedno otišle na odmor na hrvatsko primorje.

Pobednica Evrovizije obožava da letuje u Hrvatskoj, a ove godine društvo joj pravi bivša hrvatska predstavnica na izvoru za mis univerzum. To ne bi bilo čudno, da njih dve srpski i hrvatski mediji već nisu ‘optuživali’ da su u ljubavnoj vezi, koju navodno nisu skrivale na splitskom koncertu Zdravka Čolića na Dan zaljubljenih.

One se, međutim, ne osvrću na priče: osim uživanja u suncu i moru, Marija i Renata posetile su i neke od poznatijih žurki, poput tehno haus partija u sklopu festivala ‘Enter’, koji je bio priređen na plaži u popularnom letovalištu Bačvice. Iako su došle zajedno, tamošnji paparaci nisu uspeli tako i da ih slikaju: obe su pozirale sa nepoznatim pratiocima.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Šerifović ostala bez „anđela“

Marija: nisam letovala sa „svojom Hrvaticom“

Marija Šerifović plivala sa delfinima


2 komentara na “Marija Šerifović letuje sa svojim „Anđelom“”

 • Lady Gaga
  16 avgust, 2010, 18:55

  Bljak Really Pissed

 • jellyca
  17 avgust, 2010, 20:43

  Soldier Soldier Soldier letuje,pa staaaaa??? zasto bi neko imao problem sa tim sto je Marija Serifovic na letovanju sa Renatom???

  eeeee,koliko jadnih ljudi ima,pa ovo je neverovatno!

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump