Marija Šerifović letuje sa svojim „Anđelom“

Popularna pevačica Marija Šerifović pogrejala je glasine da između nje i hrvatske misice Renate Lončarević ima još nečeg osim prijateljstva.

Dve drugarice su,

naime, zajedno otišle na odmor na hrvatsko primorje.

Pobednica Evrovizije obožava da letuje u Hrvatskoj, a ove godine društvo joj pravi bivša hrvatska predstavnica na izvoru za mis univerzum. To ne bi bilo čudno, da njih dve srpski i hrvatski mediji već nisu ‘optuživali’ da su u ljubavnoj vezi, koju navodno nisu skrivale na splitskom koncertu Zdravka Čolića na Dan zaljubljenih.

One se, međutim, ne osvrću na priče: osim uživanja u suncu i moru, Marija i Renata posetile su i neke od poznatijih žurki, poput tehno haus partija u sklopu festivala ‘Enter’, koji je bio priređen na plaži u popularnom letovalištu Bačvice. Iako su došle zajedno, tamošnji paparaci nisu uspeli tako i da ih slikaju: obe su pozirale sa nepoznatim pratiocima.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Šerifović ostala bez „anđela“

Marija: nisam letovala sa „svojom Hrvaticom“

Marija Šerifović plivala sa delfinima


2 komentara na “Marija Šerifović letuje sa svojim „Anđelom“”

 • Lady Gaga
  16 avgusta, 2010, 18:55

  Bljak Really Pissed

 • jellyca
  17 avgusta, 2010, 20:43

  Soldier Soldier Soldier letuje,pa staaaaa??? zasto bi neko imao problem sa tim sto je Marija Serifovic na letovanju sa Renatom???

  eeeee,koliko jadnih ljudi ima,pa ovo je neverovatno!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump