Nemanja i Milena: Želimo skromnu svadbu

Ukoliko se krajem godine bude birao najkontroverzniji par, ova nagrada će sigurno otići u ruke Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića.

Otkako su rešili da

javnosti u oktobru prošle godine priznaju da se vole, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svoju intimu podelili su sa milionskim auditorijumom, zbog čega su im odnosi tokom tri meseca provedenih na “Farmi” zahladneli. Čim su napustili gazdinstvo u Lisovićima, emocije su proradile kao da su tek na početku veze. Iako se njihova imena poslednjih nedelja vezuju za “Grand” produkciju i status u toj diskografskoj kući, njih dvoje ne mare previše za to. Ne dozvoljavaju da im bilo šta remeti mir koji su pronašli posle duže vremena. Dok im se mnogi podsmevaju, jer se još ne zna da li će ostati pod okriljem produkcije u kojoj su ponikli i stekli popularnost, komentarišući da o letovanju u Španiji koje su najavili mogu samo da maštaju, njih dvoje uživaju na sunčanim Tenerifima.

“Na Tenerife smo stigli 30. jula. Trebalo je još ranije da dođemo, ali smo imali neke neodložne obaveze pa nismo mogli. Dugo sam razmišljao gde bih mogao sa Milenom da letujem i, na preporuku prijatelja koji ovde živi, odlučili smo se za ovo mesto. Ostajemo petnaest dana. Posle svega što nam se izdešavalo došlo je vreme za odmor. Želimo sve da zaboravimo, da se opustimo i uživamo”, ekskluzivno sa Tenerifa rekli su za „Hello!“ Nemanja. I njegova izabranica fascinirana je Kanarskim ostrvima.

“Oduševljena sam. Ovde smo tek pet dana, a kako smo odlučili da se najpre dobro odmorimo, nismo previše toga obišli. Turističko razgledanje nam tek predstoji. Uskoro ćemo posetiti vulkan, što jedva čekam. Takođe ćemo ići na manje plaže sa zlatnim i belim peskom, pošto nam se više dopadaju od ove koja je vulkanskog porekla”. Nemanja i Milena odseli su kako kažu u apartmanu sa prelepom terasom, u hotelu „Lagos de Fanabe (Los Olivos)“. “Između apartmana su bazeni, tako da imamo jedan samo za nas dvoje. Postoji i veći za sve goste hotela”, kaže Nemanja, a Milena dodaje: “Hotel je prelep. Do sada smo se najčešće kupali u bazenu, ali sada kreće aktivan odmor. Iznajmićemo automobil i skuter, pa ćemo menjati mesta na kojima ćemo se kupati”. Pre negó što su stigli na Tenerife, Milena i Nemanja odmarali su se u Crnoj Gori. “I tamo se takođe sjajno proveli. Nismo mogli da dočekamo dan kada ćemo krenuti u Španiju, pa smo otišli do Budve na pet dana. Taman da pripremimo boju, jer ovde je sunce prejako”, otkrio je Nemanja, a Milena dodala: “U Crnoj Gori smo bili sa mojim bratom Andrijom i njegovom devojkom. Uspeli smo da se vidimo sa prijateljima sa kojima nismo imali priliku da se sretnemo proteklih meseci iz dobro poznatih razloga”.

A jesu li se videli sa kolegama iz „Zvezda Granda“? “Sa njih nekoliko sam ostao u odličnim odnosima. Takođe, pojedini sa kojima se nikada nisam družio zovu me da mi pruže podršku i zahvale što sam na „Farmi“ pevao njihove pesme. Verovatno da je većina zvezdi ‘Granda’ osećala neki strah, pa nisu smeli javno da nas komentarišu. Smešne su mi one kolege koje su tek posle završetka ’Farme’ formirale mišljenje o nama”, veli Nemanja. “Na obostrano zadovoljstvo videli smo se sa onima sa kojima, inače, održavamo kontakt. To su ljudi koji zaslužuju naše prijateljstvo. I posle svega su uz nas. Najvažnije je da smo ostali u kontaktu sa pravim ljudima”, kaže Milena i na pitanje da li sub se verili odgovaraju: “Rekao sam da ću zaprositi Milenu, ali nisam precizirao kada. To se još nije desilo. Da budem iskren, trenutno nam to nije prioritet. Lepo nam je ovako i ne vidim razlog zašto bismo žurili”, kaže Nemanja, a Milena dodaje: “Mislim da je sasvim normalno da razmišljamo o veridbi, ali ništa nismo precizirali. Sigurno je da neće biti uskoro, a pod tim podrazumevam period do kraja godine. Za kasnije ćemo videti”. O kakvoj svadbi maštaju? “Romantičnoj. Ne volim svadbe sa šeststo gostiju, vrisku i dreku. Svoje venčanje zamišljam kao kulturno, u najužem krugu porodice i prijatelja”, kaže Nemanja. “Želim da se i sama provedem na svojoj svadbi i da imam dovoljno vremena da se posvetim svakom gostu. To je nemoguće ako ih ima više od stotinu. Stoga i ja želim malu, intimnu svadbu. Nikada se ne bih venčala van Srbije, jer tu su moji najbliži, a bez njihovog prisustva to nikako ne bih uradila. Tog dana ću poneti belu usku venčanicu sa dugačkim velom”, ispričala je Milena.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena i Nemanja: Lažu da nas niko neće!/intervju/

Raskinuli Milena i Nemanja!

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić u vezi?!


3 komentara na “Nemanja i Milena: Želimo skromnu svadbu”

 • tajčica
  20 avgusta, 2010, 1:05

  Bravo! Živela ljubav! Sličice su više nego romantične. Nisam neki fan dotičnog para ali mi je drago što se predvidjanja zlobnika da će raskinuti nisu ostvarila. Samo napred, privatan život je neuporedivo važniji od karijere!

 • daca
  21 avgusta, 2010, 0:12

  super..bas sam razmisljala o njima…hehehe Jump Jump Jump Jump Victory

 • ane
  9 septembra, 2010, 20:36

  ovo je jako jepo Smile i mnogo mi se dopala milena Wink Milena i nemaja samo napred Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump