Paris Hilton: Ni tašna ni kokain nisu moji

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Bogata naslednica Paris Hilton, koja je pre dva dana uhapšena u Las Vegasu zbog posedovanja kokaina.

Brani se time da droga nije njena, kao ni torbica u kojoj

je opijat pronađen.

Starletu će na sudu zastupati Dejvid Čeznof, koji je za medije rekao da ne treba žuriti sa zaključcima i biti siguran da Paris laže, jer će se na suđenju utvrditi istina.

Strani mediji su cinično prokomentarisali da je izgovor ’tašnica sa drogom nije moja’ vrlo nemaštovit, ali da će se bogatašica verovatno izvući jer ima odličnog advokata. Paris je tokom trajanja SP u fudbalu uhapšena u Južnoafričkoj Republici jer je pušila marihuanu, ali je i tada na sudu tvrdila da droga nije njena, i prošla je bez posledica.

Da posetimo, Paris je u petak kasno uveče uhapšena kada je policija zaustavila automobil u kojem se Hiltonova vozila, nakon što je odbila prevoz limuzinom. Iz auta koji je vozio njen dečko širio se miris marihuane, a posle pretresa vozila pronađen je i kokain.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Paris Hilton preti 4 godine robije!

Paris Hilton opet uhapšena zbog marihuane

Paris Hilton pokazala grudi


Jedan komentar na “Paris Hilton: Ni tašna ni kokain nisu moji”

  • goga
    28 septembra, 2010, 10:07

    MA JOK KAKVI SIGURNO JE MOJA

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump