Pobuna farmera: Hoćemo pare!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma 3″ samo što nije počela a učesnicima prethodne sezone još uvek nisu isplaćeni hohorari.

Iako je ugovorom bilo predviđeno da novac bude uplaćen mesec

dana po završetku takmičenja, to se nije dogodilo. Pošto je dogovoreni rok istekao, glavni producent Predrag Pavlović Baki obećao je da će farmeri novac dobiti 9. avgusta, što takođe nije ispoštovano, piše „Press“.

– Poslednji dogovor sa producentom Bakijem je bio da nam se honorar isplati do 9. avgusta, ali otad se ni sa kim nisam čuo, a novac nije bio uplaćen. Odnedavno sam na odmoru, pa nisam proveravao žiro-račun, da nisu slučajno uplatili u međuvremenu. Nadam se da ćemo što pre dobiti novac – kaže Ivan Gavrilović.

– Nisam nikoga zvala za novac, ali sam čula da će nas iz produkcije kontaktirati po završetku godišnjih odmora. Bitno je da se dobro provodimo u Baošićima. Po ceo dan se kupamo, sunčamo i jurcamo za mojom ćerkom Anastasijom – smatra Mina Kostić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mirjana: Mini su najpotrebnije pare!

Pomama: Hoćemo JK na „Eurosongu“!!!

Marijanin muž neće pare iz VB!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Pobuna farmera: Hoćemo pare!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump