Pomirenje: „Grand“ ostaje na TV Pink!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pored jučerašnje informacije da je „Grand produkcija“ napustila TV Pink,.

Čak i nezvaničnih podatka da je čelnim ljudima „Granda“ ponuđeno 15 miliona evra za prelazak na

TV Foks, saopšteno je da je sporazum na relaciji „Grand“ – „Pink“, ipak postignut. Nezvanična informacija je prvo došla od jednog od vlasnika „Granda“ Saše Popovića, a sve je zvanično potvrđeno u „Nacionalnom dnevniku“ televizije „Pink“. U saopštenju se kaže da je „posle analize dosadašanje saradnje i burne reakcije javnosti usledio novi sastanak na kome je odlučeno da se nastavi saradnja pod uslovima koje je Pink nudio na početku pregovora. Grand je uslove prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija. Grand je prepoznao Pink kao izuzetno stabilnog parnera koji svoje poslovanje bazira na dugoročnim sagledavanjima i višegodišnjim planovima, kao uporište za visoke rezultate na svim nivoima biznisa u okviru snage sistema u odnosu na kratkoročnije ponude konkurenata koje proizilaze iz želje i planova za bržim pozicioniranjem koje svakako nosi rizik. Sve ovo rezulturalo je obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda“, navodi se u saopštenju predsednika „Pink media Group“, Željka Mitrovića.

U međuvremenu, oglasila se i televizija „Foks“ koja je demantovala da će emisije „Grand produkcije“ od naredne sezone biti prikazivane na toj stanici. „Nikada ‘Grandu’ nismo dali ponudu“, rekao je direktor marketinga televizije Aleksandar Radoš, agenciji „Beta“. „Foks je odavno zatvorio jesenju programsku šemu, u kojoj vremenski nema mesta za emisije ‘Grand produkcije'“, rekao je Radoš.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Pink“ prekinuo saradnju sa „Grandom“!

Nije „Grand“ spustio nivo „Pinka“!

Milan Stanković ostaje na Farmi!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Pomirenje: „Grand“ ostaje na TV Pink!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump