Punoletstvo Hajdi hit na Internetu /video/

Proslava je održana sredinom avgusta u okolini Jagodine, a očigledno je da domaćini nisu štedeli novca.

Tema slavlja bila je ružičasta boja, pa su skoro svi od oko 550

gostiju, bez obzira na pol ili uzrast, došli obučeni u roze.

Na fotografijama se vidi luksuzno dekorisan prostor za slavlje, takođe u roze i beloj boji, prepun balona, mašni, ali i portreta slavljenice. Orkestar koji je zabavljao zvanice bio je u roze „uniformama“, a svaki posetilac na poklon je dobio olovku sa natpisom „Hajdi – 18. rođendan“, roze majicu u stilu dresa sa brojem 18…

Hajdi je odmah dobila i „fan“ stranicu na sajtu Facebook, koja trenutno broji oko više od 4.000 članova. Svi se oni silno zabavljaju kačeći odabrane fotografije iz njenog albuma, ali i fotomontaže na kojima ubacuju same sebe ili čak poznate ličnosti kao što je Čak Noris među zvanice na njenom rođendanu.

Među montažama su i majice sa duhovitim natpisima „Ja sam bio na Hajdinom 18. rođendanu“, „Kad porastem, biću Hajdi“ ali i „Hajdi, pozovi me na svadbu“. Kolaž fotografija, uz „prikladnu“ pesmu Miloša Bojanića, osvanuo je i kao video spot na sajtu YouTube.

Jedan dan nakon što je Internet zajednica počela da širi njene slike, devojka je obrisala svoj Facebook profil, a mnogi sajtovi koji su ih objavili dobili su molbe od njene porodice da ih ne brukaju na ovaj način. Slavljenica je zatim ponovo postavila profil, ali je na njemu sve slike zaštitila opcijom „private“.

„Slučaj Hajdi“ nije usamljen, pošto su sličnu pažnju Internet zajednice zadobili i punoletstvo i krštenje gastarbajterki Valentine i Đesike. Roditelji Đesike ponosno su izjavili da je krštenje koštalo kao trosoban stan.

Prema procenama pojedinih medija, ovakva slavlja gastarbajtere koštaju između 100.000 i 300.000 evra.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Van Gohg objavio spot “ Kidaš moj svet“ /video/

Brena i Boba proslavili Stefanovo punoletstvo

Danilo Ikodinović: Moj Facebook profil je lažan


Nema komentara na “Punoletstvo Hajdi hit na Internetu /video/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump