Seks za jednu noć ima određena pravila

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Privlačnost seksa za jednu noć leži u tome što ne postoje obaveze i što možete trenutno da zadovoljite svoje seksualne apetite.

A pri tom ne morate ništa da znate o

njenom ili njegovom životu, poslu, problemima, psu, prijateljima ili roditeljima. To važi pod pretpostavkom da ste tek nedavno upoznali osobu s kojom planirate da izvedete ovu akciju.

Stvari se mogu iskomplikovati ako osobu s kojom odlučite da se prepustite užicima seksa bez obaveza poznajete odranije. Bez obzira koliko neko poricao vezivanje i odnos koji liči na vezu, ako se dovoljno puta „nađete“, nekome će da prorade osećanja. Ta osoba će na kraju da ostane povređena, jer će igrati po pravilima neke druge igre.

Isto tako, nemojte da se upuštate u seks za jednu noć s nekim ko vam se sviđa – iz toga ništa dobro ne može da izađe.

Pravilo broj 1: Povucite granicu

Seks sa strancem može da bude veoma uzbudljiv, pogotovo ako sebi priznate da između vas postoji samo taj trenutak i ništa više. Pri tom oboje morate da budete načisto da je reč o seksu bez obaveza i da nemate nameru da započnete vezu. Bilo bi nemoralno da to prećutite.

Pravilo broj 2: Složite se

Kada vam je oboma jasno da neće postojati ništa više od zabave, složite se oko samih granica seksa – dokle možete da idete. Prednost seksa u vezi je ta što znate stvari koje vaš partner ili partnerka voli, šta ih uzbuđuje i vrlo dobro znate šta ne biste smeli da uradite – šta im se ne sviđa i šta bi moglo da izazove tajm-aut. Pri tom mislimo na „kinky“ fetiše, vrstu seksa i zaštitu. Imajte na umu da ste odgovorni za svoje zdravlje, jednako kao i za zdravlje druge osobe.

Kada je u pitanju seks za jednu noć, često se prebacuje akterima kako jedno drugo iskorišćavaju. Ovde nećete iskoristiti nekoga, nego ćete oboje uživati u seksu. Jedno drugom ćete pružiti užitak, što podrazumeva i davanje i uzimanje. Zato bi stvari koje radite trebalo da prijaju i vama i drugoj osobi.

Ako ste oduvek želeli da probate da se uživite u neku ulogu, „dirty talk“ ili nešto novo ili divlje, a bojali ste se osude tadašnjih partnera, sada vam je na raspolaganju idealna prilika. Ovakva vrsta seksa može da bude velika promena u vašoj rutini i može da vam otvori nove vidike.

Pravilo broj 3: Nema novog kontakta

U vezi s ovim pravilom morate biti dosledni: nemojte da razmenite brojeve telefona, nemojte da otkrijete na koja mesta izlazite i nipošto nemojte da delite detalje iz privatnog života.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Da li SEKS mora da bude kao u pornićima?

Tabu tema: Uputstvo za analni seks

Saznaj kada si najviše raspoložena za seks


Tagovi: [ , , , ]

3 komentara na “Seks za jednu noć ima određena pravila”

 • ALDIN COLOVIC
  14 avgusta, 2010, 13:06

  Heart BEJBI 

 • olgica prdonic
  25 avgusta, 2010, 15:48

  seka garan ima posle svakog koncerta sexs sa venjkom

 • [scr]vIxIrus
  25 septembra, 2010, 1:03

  Isli bi meni takvi na  GOLI OTOK.  
  Ah kako bi lepo bilo da dodje do spajanja TITOVOG  tumacenja komunizma i HITLEROVOG vladanja .   Uzivao bih u tome.  Uzivao. 

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump