Udala se Čelsi Klinton

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Čelsi (30), ćerka jedinica bivšeg predsednika SAD Bila Klintona i sadašnje državne sekretarke Hilari Klinton.

Venčala se sa dugogodišnjim partnerom,

investicionim bankarom Markom Menzvinskim (32), u pitoresknom selu u blizini Njujorka. Venčanje, koje su mediji nazvali „kraljevskim“, obavljeno je sinoć na imanju Astor Korts u Rajnbeku na reci Hadson, javile su agencije. „Danas smo sa velikim ponosom i uzbuđenjem prisustvovali predivnom venčanju Čelsi i Marka u prisustvu porodice i njihovih bliskih prijatelja. Bio je to savršen dan za proslavu početka njihovog zajedničkog života“, poručil su Bil i Hilari Klinton u saopštenju. Uoči venčanja pominjano je da će na svadbi biti između 400 i 500 gostiju, a u Rajnbeku su od poznatih ličnosti viđeni Medlin Olbrajt, koja je bila američka državna sekretarka u Klintonovoj administraciji, glumci Ted Denson i Meri Stinbergen, kreatorka Vera Vong i filmski producent i milijarder Stiv Bing. Interesantno je, međutim, da na venčanje nije došao sadašnji predsednik SAD Barak Obama. „Hilari i Bil žele da ovaj dan pripada Čelsi i njenom budućem suprugu. Veliko je opterećenje da na venčanju bude i jedan predsednik, a kamoli dvojica“, izjavio je Obama u četvrtak u tv emisiji „Vju“.

Vazdušni prostor iznad Rajnbeka bio je zatvoren 12 sati zbog venčanja, a novinarima, koji su preplavili ovo mesto, nije bilo dozvoljeno da se približe ulazu u Astor Korts, budući da je obezbeđenje bilo na nivou državnih poseta, navele su agencije. Pošto su mladenci različitih veroispovesti, venčanje je bilo ekumensko – niko nije promenio veru. Procenjuje se da je venčanje koštalo između tri i pet miliona dolara, a samo svadbena torta, veganska i bez glutena, koštala je 11.000 dolara. Venčanje je pratio i veliki vatromet, a mladini dragulji vredili su 250.000 dolara. Čak 200.000 dolara izdvojeno je za sigurnost te 250.000 za probu svadbene večere. U zemlji koja se sporo oporavlja od najteže recesije u posljednjih 80 godina te ima oko 14 miliona nezaposlenih, razmetanje bogatstvom izazvalo je kritike bračnog para Klinton za rasipništvo. Američki mediji se žale da je do pojedinosti o venčanju bilo teško doći jer su vlasnici prodavnica, restorana, prodavači i ugostitelji u Rajnbeku bili obavezani na čuvanje poslovne tajne.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Došao je i taj dan: Udala se Dženifer Aniston!

Biljana Tipsarević: Čelsi Hendler je glupača

Novak odbio da prisustvuje večeri gde je i Klinton!


Nema komentara na “Udala se Čelsi Klinton”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump