Anđa se ljubila sa Džoni Depom /video/

Fanovi Džonija Depa i Anđeline Džoli sigurno ne mogu da dočekaju da vide film ‘The Tourist’.

Čije je snimanje izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Paparaci su opsedali slavne glumce na filmskim setovima, a jedna takva fotografija otkriva da u jednoj sceni Džoni i Anđelina dele strastveni poljubac.

Da li u filmu ima još škakljivih scena između ovog para ili je Džonijeva supruga Vanesa Paradi paničila bez razloga, uskoro ćemo videti. Naime, tokom snimanja, mediji su izveštavali da je francuska pevačica tražila slavnom glumcu da se povuče iz projekta, jer nije želela da on snima eksplicitne scene sa Anđelinom.

Takođe, spekulisalo se da je Džolijeva uporno pokušavala da zavede svog filmskog partnera, pa je Dep bežao od nje po setu u pauzama snimanja.

Inače, premijera ‘Turista’ se očekuje za par dana, a u pitanju je romantični triler. Obzirom na to da je na Forbsovoj listi proglašen glumcem koji je najviše zaradio u proteklih godinu dana, ne verujemo da Džoni ima razloga za brigu ako kritičari saseku ovaj film.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Naređenje Vanese: Džoni, snimaj drugi film!

Da li će se Anđelina i Džoni Dep smuvati?!

Šta je nasmejalo Anđelinu i Džonija Depa?


Nema komentara na “Anđa se ljubila sa Džoni Depom /video/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump