Baki zbog snimanja s Draganom izašao s robije

Denser Baki Đogani, koji je otvoreno pričao o svojim iskustvima s robije, svojevremeno je pobegao iz zatvora u Padinskoj Skeli.

I to da bi snimio spot za pesmu „Baš tebe volim ja“ folk zvezde

Dragane Mirković.

Naime, kako nam je otkrio njegov stric Đole Đogani, njegov nestašni sinovac je tokom devedesetih služio sedmomesečnu zatvorsku kaznu zbog nekih „sitnih dela“, među kojima se našlo i „pozajmljivanje“ „fiće“, kojeg je s ekipom ukrao da bi se provozao. Zato su svi i bili zatečeni kada se jednog dana sasvim iznenada pojavio na snimanju spota.

– Znao sam da je u zatvoru, ali nisam imao pojma da je pobegao, samo se pojavio na snimanju. Pošto neke koreografije zna samo on, izgleda ko crnac, a bio je uvek vredan da odradi nešto drugačije, dao sam mu ulogu. Nisam imao pojma da je pobegao s robije. Kad je snimljen spot, svi su bili oduševljeni, Dragana takođe, pa mi je predložila da joj se svi pridružimo na velikoj turneji – priseća se Đole Đogani.

Pomenuti spot:

https://www.youtube.com/watch?v=RHYGNtA6WIs

– Platim ja Bakiju za spot, kažem mu: „Odlično, brate!“, ali vidim da me gleda tužno. Pitam ga šta je, a on mi tek onda reče da je pobegao iz zatvora! Pao mi je mrak na oči! Pričao sam mu ceo sat, objašnjavao da to nije u redu i da ću smesta da ga vratim u Skelu. On poče da plače i da mi priča da neće da se vrati i da će pobeći u inostranstvo. Tada sam mu zapretio. Rekao sam: „Slušaj, radi se o prezimenu, ako si napravio grešku, sranje, odleži svoje, odsluži kaznu, a kad se budeš vratio, ja ću da ti pomognem da snimiš ploču, da zaradiš pare poštenim radom. Ako nećeš, prvo što ću da uradim je da te nateram da izbrišeš prezime Đogani!“

Mi smo poštena porodica, ma šta ko mislio o nama – kaže Đole koga je Baki poslušao i pristao da se vrati u zatvor.

– Sećam se, stavio sam ga u automobil, vozio sam tada „audi 80“, i lično ga odvezao u „Padinjak“. Verovatno je bila i neka poternica raspisana za njim, ali nisu ga tražili. Znam samo da kada smo ušli, svi stražari su se sjatili da vide to čudo, gledaju me belo, a komandir smene mi zbunjeno kaže: „Vi niste normalni! Nikad nam se nije dogodilo da nam se neko ko je pre toga pobegao sam vrati u zatvor!“. Pošto su me prepoznali, iako ja tada nisam bio toliko popularan, molio sam ih da budu dobri s njim, da ga ne maltretiraju i ne biju ga. Tako je i bilo. Pitao sam Bakija kad je odslužio svoje da li su ga dirali, rekao mi je da nisu. Tada mi je obećao da neće više nikad ništa da ukrade, i nije, ni žvaku – zaključuje Đole Đogani.

Braća su me se plašila

Glava porodice Đogani kaže da za mnoge probleme svojih rođaka nije ni znao jer su krili od njega.

– Žao mi je što sam kada je Baki upao u nevolju bio u Italiji, pa nisam mogao da ga kontrolišem. Ali, moram da kažem i to da su mnogo toga krili od mene, plašili su me se! Bio sam strog, ali pravičan. Kad učine nešto dobro, nagrađivao sam ih odećom, izlascima, ali i kažnjavao kad nisu bili dobri.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džordž Majkl izašao iz zatvora!

Baki poludeo zbog povratka Kaće!

Farma: Baki i Jasmina Ana – seks iza senika?!


Nema komentara na “Baki zbog snimanja s Draganom izašao s robije”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump