Brena i JK pevale zajedno! /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Na velikom koncertu koji je organizovan povodom otvaranja televizije „Pink Si“ u Sloveniji, na istoj bini zapevale su zajedno Lepa Brena i Jelena Karleuša.

Veliki spektakl koji je

održan sinoć na Prešernovom trgu u Ljubljani uveličali su svojim nastupima „Perpetuum Jazzile“, Manjifiko, Nina Badrić i Željko Joksimović, dok je iznenađenje večeri bio nastup Lepe Brene. Odbrojavanje do zvaničnog početka rada televizije „Pink Si“, najavio je direktor ove kompanije Željko Mitrović, koji je na scenu izašao u društvu Jelene Karleuše, koja je bila jedna od zvezda iz Srbije čije je prisustvo izazvalo najveću pažnju. Nakon što je počeo grandiozni vatromet, Lepa Brena je zajedno sa Mitrovićem, Karleušom, kao i Joksimovićem koji im se pridružio na kraju, izvela numeru „Ja nemam drugi dom“, uz ovacije publike. Gledaoci i publika u Ljubljani ne pamte kada su poslednji put zajedno na sceni i to još u u duetu videli popularne pevačice za koje se govorilo da nisu u dobrim odnosima.

https://www.youtube.com/watch?v=13vBfJHFKJU&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto se JK vozi gradskim prevozom? /video/

Lepa Brena povećala usne i grudi?

Boki 13 imitirao Cecu Ražnatović /video/


Jedan komentar na “Brena i JK pevale zajedno! /video/”

  • Ana
    5 oktobra, 2010, 13:35

    Sve će narod to pozlatiti Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump