Ceca dala stadion Crvenoj zvezdi

Kategorija [ Muzika, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Predsednica FK Obilić, Svetlana Ceca Ražnatović, ustupila je stadion Obilića fudbalskom klubu Crvena zvezda na korišćenje.

Juče je potpisan ugovor o

poslovno-tehničkoj saradnji, prema kome će Zvezda koristit stadion vitezova na Vračaru narednih pet godina.

Zvezda će stadion koristiti kao teren za treninge i utakmice mlađih kategorija, a na njemu će domaćin biti i B tim crveno-belih. Stadion ostaje u vlasništvu Obilića, a Zvezda će na sebe preuzeti obavezu da plaća troškove održavanja ovog objekta, piše Press.

“Da ne bi bilo nagađanja, jer će mnogi neprijatelji Zvezde pokušavati da nađu manu ovom poslu, želim da istaknem da je Zvezda preuzela Obilićev stadion na pet godina na osnovu sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji. Zvezda će održavati stadion i osim troškova održavanja Svetlani Ražnatović i Obiliću neće plaćati ni dinar. Stadion je vlasništvo Obilića, a sva nova ulaganja biće Zvezdina imovina. U ime Zvezde želim posebno da zahvalim Ceci zato što je prepoznala trenutak i učinila pravu stvar. Pokazala je da je veliki zvezdaš i uradila je nešto važno za klub koji voli”, izjavio je Andrija Kleut, generalni sekretar Zvezde.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto je Ceca dala pesmu Romani?

Karleuša sa suprugom obišla stadion Betisa

Ceca dala za “Grabljivicu 2“ 1000 evra!


2 komentara na “Ceca dala stadion Crvenoj zvezdi”

  • Anonimni
    19 septembar, 2010, 13:00

    tako joj arkan reko Really Pissed

  • fabregas
    19 septembar, 2010, 14:22

    Kako Arkan kaze tako ce da bude…

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump