Darko Rundek na turneji u Skandinaviji

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Darko Rundek će se posle nedavnog objavljivanja singla Para ljude vara, a u očekivanju novembarskog izlaska albuma Plavi avion.

Sa svojim Rundek

Cargo Triom otisnuti krajem oktobra na mini turneju po Skandinaviji.

Rundek, violinistkinja Isabel i pijanista Dušan Vranić sviraće 21. oktobra u Oslu, 22. oktobra u Malmeu u klubu Inkonst i 23. oktobra u Geteborgu u Pusterviku, da bi se koncertno spustili krajem novembra i tokom decembra do zemalja bivše Jugoslavije. Lista koncerata još nije finalizirana i novi datumi će biti poznati narednih nedelja.

– Tokom prošle godine Rundek Cargo Trio je imao više koncerata nego (Cargo) Orkestar. Poslije dva posljednja studijska albuma i pripadajućih turneja, što je kulminiralo sjajnim (albumom) Live at Youth Club – Belgrade (izdanje Long Play-a), Darko Rundek je okrenuo pažnju svom dugotrajnom snu o Trij – saopštava Rundek Cargo Trio koji trenutno u studiju snima Plavi avion.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Džekson će na turneji pevati na plejbek?!

Mik Džeger: „Stonsi“ će opet na turneju

Indira na turneji sa Tifom i Alenom!


Nema komentara na “Darko Rundek na turneji u Skandinaviji”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump